Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar vatani görevimi yaparken kaçırılma işkence görme gibi durumlarla karşı karşıya kaldığım zaman kafama sıksam allah katında şehit sayılırmıyım bunu gerçekten çok merak ediyorum teşekkürler
Bukalemun İle Emre hikayesi
Bukalemun İle Emre masalı oku
Okul gezisine katılan Emre arkadaşlarından ayrılıp calıların arasında gezinmeye başlamıştı Tam bir ağaca yaslanıp dinlenecekken yerdeki ağac kutuğunden bir ses geldi
Bukalemun: Merhaba Emre, cok mu yoruldun?
Emre kulaklarına...
Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini veya konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız
Namazlar İle İlgili Bilgiler Bu Başlıktadır Destur Ne Demektİr? Nerelerde SÖylenİr? Kalıcı Dövme Yaptırmak...
Merhaba Arkadaşlar ben Alican size şu zor durumda kaldığım olayı açıklamak istiyorum ben 17 yaşındayım 19 yaşında bi knkm var adı kenan top sakallı fln baktığınızda 2223 görünür herneyse kenan bakırköyde sinir tedavisi görüyor birgün oraya bu arada bi kız yanında gelip oturabilirmiyim diye...
Bu yazımızda, Peygamberimiz Efendimiz’den (sallallahu aleyhi ve sellem) ve sünnetlerinden, sünnetlerinin kıymetlerinden, sünnetlerine karşı bizim ne kadar lakayt olduğumuzdan, hatta birçok sünnetini bilmediğimizden ve sünnetlerini bilmediğimizden dolayı ne durumlara düştüğümüz gibi konulardan...
Yüce Erdemler ve Beğenilen Davranışlarla İlgili Duası Allah ’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve benim imanımı en kâmil iman, yakinimi en üstün yakin kıl; niyetimi niyetlerin, amelimi amellerin en güzeline ulaştır
Allah ’ım, lütfunla niyetimi halis kıl; katındakine (rahmetine) yakinimi doğrult...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.