Şehzade Mustafa Mehmet Günsür'un birincil resmi mükemmel yüzyıl dizisi oyuncuları şehzada mustafa mehmet günsür resimleri haberleri hakkında ayrıntılı bilgiler meleklermekanıcom'da Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni dizisi Mükemmel Asır'da Kanuni Sultan Süleyman'ın Mahidevran Sultan'dan olan oğlu Şehzade Mustafa yeni sezonda büyüyor meleklerŞehzade Mustafa'yı başarılı oyuncu Mehmet Günsür'un canlandıracağı daha önceki yazımızda paylaşmıştık acilen ise Mehmet Günsür'un Şehzade Mustafa rolü ile birincil fotoğrafını paylaşıyoruz sizlerle 1549277380 1549277380 sehzademustafamehmetgunsurunilkresmi5c5818c882330sehzademustafamehmetgunsurunilkresmi5c5818c882330sehzademustafamehmetgunsurunilkresmi5c5818c882330 Müthiş Yüzyıl’, sürpriz kadrosuyla yeni sezona merhaba demeye hazırlanıyor Başrollerini Nebahat Çehre, Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Selma Ergeç ve Okan Yalabık’ın paylaştığı dizinin kadrosuna Mehmet Günsür de katıldı Günsür, dizide Kanuni Sultan Süleyman’ın oğlu Şehzade Mustafa karakterinin büyümüş halini canlandıracak Dizinin teaser çekimleri için İtalya’dan İstanbul’a gelen oyuncu, ‘Fazla neşelendirici bir etraf ve mükemmel anlaşan bir takım Bu enerji de etrafa yayılmış durumda’ dedi Şehzade Mustafa sınav olacak Şehzade Mustafa karakterinin kendisi için bir imtihan olacağını söyleyen Günsür, ‘Daha önce böyle net kostümlü bir projede yer almamıştım Şehzade Mustafa da bütün dengeleri değiştiren bir karakter Hala araştırıyorum, kitaplar okuyorum Öğrendikçe daha da heyecanlanıyorum’ dedi Günsür, dizinin çekimleri için kasım ayında yeniden İstanbul’a gelecek