iltasyazilim
FD Üye
Pasta şeker hamuru tarifi
Malzemeler
900 g pudra şekeri
60ml su
3 tatlı kaşığı toz jelatin
170g üzüm şekeri
4,5 tatlı kaşığı gliserin
Hazırlanışı
Jelatini kaseye koyun ve uzerine suyu ekleyin sissin sonra ben mari yapin jelatini yani kaseyi kaynayan suyun ustune koyun jelatini eritin ve daha sonra gliserinle glikozu koyun lakin sakin kaynamasin hafif renk deyistirdikten sonradan karisimi alin ve pudra sekerin uzerine dokun once kaşıkla karıştırın ve sonra ellerinizle devam edin iyice karistirin sert bir hamur olaca hamuru yaptiktan daha sonra guzelce sarin ve en azindan bir gun bekletin ve kullanabilirsiniz *
Malzemeler
900 g pudra şekeri
60ml su
3 tatlı kaşığı toz jelatin
170g üzüm şekeri
4,5 tatlı kaşığı gliserin
Hazırlanışı
Jelatini kaseye koyun ve uzerine suyu ekleyin sissin sonra ben mari yapin jelatini yani kaseyi kaynayan suyun ustune koyun jelatini eritin ve daha sonra gliserinle glikozu koyun lakin sakin kaynamasin hafif renk deyistirdikten sonradan karisimi alin ve pudra sekerin uzerine dokun once kaşıkla karıştırın ve sonra ellerinizle devam edin iyice karistirin sert bir hamur olaca hamuru yaptiktan daha sonra guzelce sarin ve en azindan bir gun bekletin ve kullanabilirsiniz *