Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şeker Pilic Uretimi Durdurdu!

Şeker Pilic Uretimi Durdurdu!
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Şeker Pilic Uretim ve Satışları Durduracak!

imagessekerpilicuretimidurdurdu5b03548cc6fa2

Turkiyenin pilic devi Şeker Pilic, alacakları ve hesapları uzerinde ihtiyati haciz kararı bulunduğu icin yem alamadı ve turkiye genelinde uretimini durduracağını acıkladı

Şirketin dun Kap'ta yaptığı acıklamaya gore canlı hayvan alımını durdurdu ve yakında uretim ve satışları da durdurulacak Şirket yaptığı acıklamada Sozleşmesi iptal olan bayi ve market olmamakla birlikte, uretim icin gerekli olan hammadde temin edilemeyeceği icin mevcut canlı varlıklar hızlı bir şekilde elden cıkarılarak uretim ve satışımız durdurulacaktırdedi