Şekilli nick arayanlar için veri portalı şekilli nick şekilli kapak nickler 2010 kapak sözler 2011 Şekilli msn nicklerinden hoşlananlar için buyrun arkadaşlar karizmatik şekillerde nickler 1549283340 1549283340 sekillinickarayanlaricin5c5830112cea5sekillinickarayanlaricin5c5830112cea5sekillinickarayanlaricin5c5830112cea5 наγаτ іςіпє dϋѕтϋqϋм віг ѕанпєx( unuTuLdun Artiq sEn Diee BisEy yOq, Nefret Edilen Şey EdiyOrm sEnDen Uzak DuR bEnDeN ''BiKtIm SeniN qIbI sErEfsizLerdenn''! Sn ipLiksn Bn Iqne, Sen iLiksin Bn Duqme Ben A$ancak SnDe Buldum Deqme Keyfime x) seN köPeq qiBy sewersiN oo beLediye qiBi zehiRLerr KeLimeLerLe anLatıLıCak dek kolay 1'i deGiLim '!!! dgüneŝiи batıdи dogмaŝıиı bêкlıøddм her ŝaßah suni zêкalara defalarca иötя baktıм bu ŝıяada babaмıи кucuк cøcûgydм bêи azrailiиi bêкleyeи kıŝılêя gıbı carêsız baк buguиdê gunêŝ batıdaи battı ŝêviиêLiммi yinê иêfŝiмê yêиıк bên!!! Or are you unforgiven too? Yoksa sen de mi affedilmeyensin Değil değil yok değil bu kalpte kimse yalandan söylenir her şey neyse hüzün hep yanlışımdı şayet nedense dudaklar susmayıp konuşsa keşke Sevgiyi ßuLamadan nefrete doyanLardanım # αz iиsαи Cσк Huzuя Süre akıp gider bedenin yitip bu arada, Yenilmez saydığın bundan böyle yok CøптгøL's iп мe Ben kimseyi kaybetmedim herkes beni kaybetti !! нαккıмdα çσк $єу уαzıLıρ çiziLiуσя ¢αηıηız ¢єнєηηємє вєвєğiм! sarmasıklar gibi sardın kalbimi değiştirdin kanımı koydun zehrini örümcek gibi ördün zihnimi öpüş benimle kraliçem, ateşlerinden geçir, canımı yak ve uçur beni sihirsel ellerinden qame over Ama hayalim minik bir pastadan büyük bir dilim sevgi vermekti