Seki'nin şoförü açtı ağzını Meşhur şarkıcı Deniz Sekinin uzun yıllar Şoförlüğünü yapan Mecit Çam bir konuştu pir konuştu haber ile ilgili ayrıntı söylenen sözler hepsi bu haberde saklı 'DENİZ SEKİ'Yİ HÜSNÜ ALIŞTIRDI!' 1548633098 1548633098 sekininsoforuactiagzini5c4e44124fe23sekininsoforuactiagzini5c4e44124fe23 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersekiiii11mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg İSTANBUL JANDARMA KOMUTANLIĞI'NIN PLANLI UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA, TUTUKLANAN ÜNLÜ SANATÇI DENİZ SEKİ'Yİ ETKILI PİŞMANLIK KANUNUNDAN FAYDALANARAK HER ŞEYİ ANLATAN 7 YILLIK ŞOFÖRÜ MECİT ÇAM'IN YAKTIĞI ORTAYA ÇIKTI ÇAM, İFADESİNDE PATRONU SEKİ'NİN UYUŞTURUCU MADDE KULLANDIĞINI VE ÇEVRESİNE DE TEDARIK ETTİĞİNİ BELİRTTİ İstanbul Jandarma Komutanlığı'nın planlı uyuşturucu operasyonunda, tutuklanan ünlü artist Deniz Seki'yi etkili pişmanlık kanunundan faydalanarak her şeyi anlatan 7 yıllık şoförü Mecit Çam'ın yaktığı ortaya çıktı Çam, ifadesinde patronu Seki'nin uyuşturucu madde kullandığını ve çevresine de tedarik ettiğini belirtti ŞENLENDİRİCİ ALIŞTIRDI Seki'nin şoförü Mecit Çam ifadesinde 'Kızım kadar severim, bırak bu zıkkımı demişimdir Hüsnü Şenlendirici ile beraber olduktan daha sonra hayatı adamakıllı değişmiştir Ben Deniz Seki'nin uyuşturucu kullanımını Şenlendirici vasıtasıyla artırdığını düşünüyorum' dedi 50 TELEFON KAYDI Şebekenin kuryeliğini yapan taksi şoförü Abdullah Haner ile telefon görüşmesinde Seki'nin, kendisini 'Zeynep' diye tanıttığı belirlendi Abdullah Haner'in kod isimle kendini tanımadığını farkedince 'Deniz Seki ben' diyerek kendini tanıtmak zorunda kaldığı kayıtlara yansıdı Jandarma ekipleri, 50 bambaşka telefon kaydını almayı başardı Seki'nin uyuşturucu görüşmelerini ara sıra kendisinin ara sıra de şoförü Mecit Çam aracılığıyla yaptığı tespit edildi