Şekli Harika İçi Dolgulu Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 1 paket margarin1 yumurta2 türk kahvesi fincanı pudra şekeri1 çay kaşığı kabartma tozu1 paket vanilin4 su bardağı un İçi için; 1 paket çikolatalı puding1 su bardağı süt Üzeri için; Pudra şekeri Şekli Inanılmaz İçi Dolgulu Kurabiye Tarifi Yapılışı Başta kurabiyemize pudingimizi yapmakla başlıyoruz Puding koyu olması için 1 bardak sütle aralıksız karıştırarark pişirip soğumaya bırakıyoruzsonradan yoğurma kabımıza margarin, pudra şekeri, yumurta, vanilin ve kabartma tozunu ekleyip karıştırıyoruzUnumuzu ağır ağır ek edip ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz yaklaşık olarak 3 buçuk 4 kadeh değin un yetiyor Ben4 kadeh un koydum Undan una değişim olabilir Kontrollü eklemenizi öğüt ederimHamurumuzu toparlanması için 10 dakika bekletiyoruz Hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp içine puding koyup şekil veriyoruzBen kurabiyelerime tost makinesinin ızgarasında şekil verdim Evvelden 175 derecede ısıttığımız fırında 15 dakika pişiriyoruzKurabiyemizin üstü beyaz kalacak altı kızardığında fırından çıkartıp üstüne pudra şekeri serpiyoruz Şüphesiz denemenizi tavsiye ederim çok hoş oluyor Ben 23 adet kurabiye elde ettim Herkese sağlık olsunol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur