Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şekli Şahane Milföy Börek

Şekli Şahane Milföy Börek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Şekli Şahane Milföy Börek Tarifi İçin Malzemeler

*1 paket milföy hamuru
*İstenilen miktarda kaşar peyniri
*İstenilen miktarda sucuk

Üzeri için;

*1 adet yumurta sarısı

Şekli Şahane Milföy Börek Tarifi Yapılışı Milföy hamuruna istediğiniz gibi şekil verip içine kaşar peyniri ve sucuk koyun Ben hamurun çapraz iki kösesini sırayla 6 tane yan yana bıçakla kesikler attım ve boşta kalan bir kısma iç harcını koyup diğer kısmı üzerine kapattım Sonra sırayla örgü örer gibi üst üste kesik attığım parçaladı koydum Üzerine yumurta sarısı sürüp 200 derecede pişirin

Similar threads

Şekli Şahane Milföy Börek Tarifi İçin Malzemeler *6 adet milföy hamuru ( kişi sayısına göre sayı artırılabilir ) İçi için : *Dilimlenmiş 6 adet kaşar peyniri *Dilimlenmiş 6 adet sucuk ( isteğe bağlı beyaz peynir, sosis vs koyulabilir) *Yapacağınız milföy kadar sucuk ve kaşar sayısını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Şekli Şahane Börek Tarifi İçin Malzemeler *1 paket milföy *Yeteri kadar peynir ve maydanoz Üzeri için *1 yumurta sarısı Şekli Şahane Börek Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar, benim gibi milföylü tarifleri seven var mı İşte size güzel bir şekilli tarif hem çok pratik hem de lezzetli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Şekli Şahane Milföy Börek Tarifi İçin Malzemeler *6 yaprak milföy hamuru *1 kalıp beyaz peynir *14 15 adet siyah zeytin(çekirdekleri çıkarılacak) Üzeri için; *1 yumurtanın sarısı Şekli Şahane Milföy Börek Tarifi Yapılışı Milföy yapraklarını 10 dk kadar önceden buzluktan çıkaralım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Milföy Kundak Börek Tarifi İçin Malzemeler *7 adet milföy hamuru(14 adet börek için) *1 su bardağı rendelenmiş kaşar peynir *Çeyrek kangal sucuk *1 yumurtanın sarısı *Açmak için 1 yemek kaşığı un * Milföy Kundak Börek Tarifi Yapılışı Tezgahın üzerine çok az un serpin ve milföy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Şekli Şahane Milföylüm Tarifi İçin Malzemeler Hamur için; **1 paket milföy hamuru İçi için; *1 bütün Sucuk *Yarım Kaşar peyniri *2 adet Domates *10 adet Zeytin Üzeri için; *2 yumurta sarısı *1 yemek kaşığı Çörek otu * Şekli Şahane Milföylüm Tarifi Yapılışı 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt