Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Seksen yaşındaki Amerikalı'yla evlenen Meltem Miraloğlu'yla ilgili şaşırtan iddia!

Seksen yaşındaki Amerikalı'yla evlenen Meltem Miraloğlu'yla ilgili şaşırtan iddia!
0
90

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
oyuncu_meltem_miraloglunun_80_yasindaki_amerikali_is_insaniyla_evlendigi_ortaya_cikti_1570543132_5354.jpg

Hayat Devam Ediyor dizisiyle ünlenen Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki Amerikalı iş insanıyla evlenmiş ve sıklıkla da bu evliliğiyle gündeme gelmişti. Uzun müddettir sessiz olan Miraloğlu'nun eşi tarafından konuttan atıldığı ve bir müddettir kendisinden haber alınamadığı argüman edildi.

Amerika'da yaşayan ve bir müddettir sessizliğini koruyan oyuncu Meltem Miraloğlu hakkında müzikçi Onur Akay'dan bir sav geldi. Akay, Miraloğlu ile ilgili olarak, 'Şimdi  çok sıkıntı günler geçiriyor. Patrick, o'nu maalesef konuttan atmış. Tanıdıkları o'nu merak ediyor. Türkiye’deki ailesinin de haber alamadığını öğrendiğim Meltem, bu soğuk ve karlı kış günlerinde bir sırt çantası ile  sokaklarda perişan halde görülmüş.' argümanında bulundu.

AKIL SIHHATİMİ KORUMAK TEK DİLEĞİM DEMİŞTİ

Yaptığı evlilikle çok konuşulan oyuncu Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki Patrick isimli iş insanıyla Amerika'da yaşıyor. Sıklıkla boşanacağı haberleriyle gündeme gelen Miraloğlu'ndan başları karıştıran bir açıklama geldi. Miraloğlu, 'Kendimi bulmak için çıktığım bu yolda, kendimi kaybetmemek ve epey zulme karşı akıl sıhhatimi korumak tek dileğim.' tabirlerini kullanmıştı.

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Oyuncu Meltem Miraloğlu'nun, 80 yaşındaki Amerikalı iş insanıyla yaptığı evlilikte problemler yaşadığı ve meskeni terk etmeye çalıştığı argüman edilmişti. Miraloğlu, mevzuyla ilgili sessizliğini bozmuştu.

Oyuncu, "Kaçtığım haberleri yanlışsız değil. Patrick ile aramız âlâ. Ücretsiz İngilizce kursuna gidiyorum. Yeni yeni öğrenmeye başladım. İş gelmesi durumunda Türkiye'ye dönebilirim lakin şu an için dönmeyi düşünmüyorum." açıklamasında bulunmuştu.

"Ne yazılı, ne de kelamlı tek bir röportajım dahi olmamıştır, fotoğrafları da basına ben servis etmedim... Ancak şuurlu ve sistematik olarak benim müsaadem olmadan yalnızca palavra yanlış argümanlarla temelsiz ve mesnetsiz haberler yapılmaya devam edilmektedir. Beni ve aile hayatımı karalayıcı, küçük düşürücü bir linç kampanyasına dönüşen ve mesleğimle ilgili olmayan bu haberler, özel hayatımın kapalılığını ve aile hayatımın mahremiyetini ihlal etmektedir."

"Bu cins haberleri yapanlar, vesile ve dayanak olanlar ve yayınlayanlar hakkında, Yargıtay'ın emsal kararlarını da hatırlatarak ben ve ailemin yasal yollara başvuracağımızı, RTÜK'ten yayın yasağının getirilmesini ve hakkımdaki temelsiz ve mesnetsiz haberlerin sosyal medya, basın ve yayınlayan mecralardan kaldırılmasını istediğimin bilgisini kamuoyuna hürmetlerimle arz ederim."

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt