Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Seksenler 16 Ekim Ferdi Ozbeğen İşte Bu Bizim Hikayemiz

Seksenler 16 Ekim Ferdi Ozbeğen İşte Bu Bizim Hikayemiz
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Seksenler 16 Ekim İşte Bu Bizim Hikayemiz Şarkı Sozleri

Seksenler 16 Ekim Ferdi Ozbeğen İşte Bu Bizim Hikayemiz Sozleri

Beni gorduğun o gunden beri
Kalbim perişan gonlum bir deli
Sana yazdığım beni anlatan aşkımla dolu bu sozlerimi (2)
İşte bu bizim hikayemiz oyle saf oyle temiz (2)
Kenetlenmiş ayrılamaz kalbimizde ellerimiz (2)

Kanımda canımda dort yanımda (2)
Senden başka hic kimse olmasın (2)
Birgun donsen yeter bana gozlerim yolda kalmasın (2)

Olmayacak bir duamıydı bu ALLAH'ım bana reva mıydı bu
Yoksa hemen sonu gelecek acıyla dolu bir aşk mıydı bu (2)
İşte bu bizim hikayemiz oyle saf oyle temiz (2)
Kenetlenmiş ayrılamaz kalbimizde ellerimiz (2)

Kanımda canımda dort yanımda (2)
Senden başka hic kimse olmasın (2)
Birgun donsen yeter bana gozlerim yolda kalmasın (2)

Similar threads

Seksenler 16 Ekim İşte Bu Bizim Hikayemiz Şarkı Sözleri Seksenler 16 Ekim Ferdi Özbeğen İşte Bu Bizim Hikayemiz Sözleri Beni gördüğün o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir çılgın Sana yazdığım beni anlatan aşkımla dolu bu sözlerimi (2) İşte bu bizim hikayemiz böylece saf öyle temiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
en baba delikanlı damar msn nickleri en baba aşk nickleri uslanmam msn nickleri baba nickler delikanlı damar msn nickler damardan takılanlar için en baba delikanlı damar nickleri buyrunenbabadelikanlidamarmsnnickleri5c583a2342dd1pngalt :D:D :D:D :D:D Damar msn Nickleri Damar nickler GOZUM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Duygusal Hikaye, Duygusal Hikayeler, Duygusal Oykuler, duygusal aşk hikayeleri, duygusal aşk hikayesi En Guzel Duygusal Hikayeler Bırakıpta gideneduygusal guzel bir hikaye Burnu bir karış havada, gozu yukseklerdeydi ben onu sevdiğimde Hele hele benim aşkımı yerden yere vurup, nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Ayrılık Hikayeleri Ayrılıkla İlgili Hikayeleri Bir Aşk Boyle Bitermi Erkeklerin ne kadar iğrenc kişilikler olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum en azından ondan beklemiyordum o benim gozumde oyle değerliydi ki sanki herşeydi herşeyimdi Mukemmeldi bana gore seviyordum ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Cicek uzerine yazılan aşk sozleri Cicek uzerine yazılacak aşk sozleri guzel sevgi cumleleri arıyorsanız sayfamızdaki guzel aşk ve sevgi sozlerini gozden gecirmelisiniz imagescicekuzerineasksozleri5ad9160ac199d Herzaman gul, hayata gulucuk şac, gulmeyi benimse, Cunku senin bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt