Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seksenler dizisinin Şahin'i Ceyhun Fersoy saldırıya uğradı!

Seksenler dizisinin Şahin'i Ceyhun Fersoy saldırıya uğradı!
0
45

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
seksenler_dizisinin_sahini_ceyhun_fersoy_saldiriya_ugradi_1639379473_3258.jpg

Seksenler dizisinde Şahin karakterini canlandıran oyuncu Ceyhun Fersoy, gittiği bir cümbüş yerinde akına uğradığını duyurdu. Hastanede çekilen fotoğrafını paylaşan Fersoy, "Darp edildim, kaşımın üstü yarıldı ve dikildi. Şikayetçi olacağım" dedi.

TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisinde, kendi üzere oyuncu eşi Begüm Öner'le birlikte rol alan Ceyhun Fersoy, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla taarruza uğradığını açıkladı.

Fersoy, evvelki akşam arkadaşlarıyla gittiği Beyoğlu'ndaki bir yerde darp edildiğini duyurdu. Hastanede çekilen fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, "Dün darp edildim biraz sonra karakola gidip şikayetçi olacağım. Kaşım üstü 4 cm yarıldı ve dikildi. Göz altım morardı" sözlerini kullandı.

"GEREĞİNİ AVUKATLARIM YAPACAKTIR"

Fersoy daha sonra yaptığı bir paylaşımda da "Dün yaşanan tatsız olaydan sonra benim için olay kapanmıştır. Bundan sonra gereğini avukatlarım yapacaktır" dedi.

858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt