Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seksenler Şahin Adı

Seksenler Şahin Adı
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Seksenler Dizisi Şahinin Gercek Adı

Seksenler Dizisinde Şahin Karakterinin Adı

imagesseksenlersahinadi5aefba1653b62

TRT'nin sevilen dizisi Seksenler'de en cok sevilen karakterlerden biri de Almancı Şahin kuşkusuz Dizide şahin karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ceyhun Fersoy 'dur

2005 yılında BKM Atolye calışmalarına katılan genc oyuncu, rol aldığı BKM yapımı “Bir Demet Tiyatro dizisindeki performansıyla beğeni topladı Fersoy, “Bir Demet Tiyatronun yanı sıra “Ana Kuzusu, “Kurtlar Vadisi, “İki Aile Cocuklar Duymasındizileri ile “Neşeli Genclik filmlerinde de rol aldı Sevilen oyuncu halen “Seksenler dizisinde rol almakta

Similar threads

Seksenler Şahin Karakteri Hakkında Bilgi Seksenler Dizisi Şahin Pof Şahin Karakteri Seksenler dizisin'de en cok sevilen karakterlerden biri de Almancı Şahin kuşkusuz Dizide şahin karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ceyhun Fersoy'dur Cocuklar Duymasının Berkesi Ceyhun Fersoyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Seksenler Şahin kimdir bulamıyorum arkadaşlar bu konuda yardım edermisiniz Şahin kimdir teşekkurler şimdiden emeklerinize sağlık Seksenler dizisinde Şahin karakterini Ceyhun Fersoy canlandırıyor Ceyhun Fersoy 1982 yılında İstanbulda dunyaya geldi İlk, orta ve lise eğitimini İsvicre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Seksenler Dizisinin Sevgilileri Tatilde! seksenler dizisi seksenler ceyhun fersoy seksenler begüm öner Sevgili melekler, TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden Seksenler'de rol alan ve iki sevgiliyi canlandıran Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner Bodrum'da tatildeler Reel hayatta da sevgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Ceyhun Fersoy Kimdir Ceyhun Fersoy Hakkında Bilgi imagesceyhunfersoybiyografi5b082252074b1 Hepimizin daha cok Cocuklar Duymasın dizisinden tanıdığımız ve son zamanlarda Seksenler dizisinde yıldızı parlayan Ceyhun Fersoy 1982 yılında İstanbulda doğdu Eğitimini İsvicre, Fransa ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Seksenler Şahin kimdir bulamıyorum arkadaşlar bu konuda yardım edermisiniz Şahin kimdir teşekkürler şimdiden emeklerinize afiyet Seksenler dizisinde Şahin karakterini Ceyhun Fersoy canlandırıyor Ceyhun Fersoy 1982 yılında İstanbulda dünyaya geldi Birincil, orta ve lise eğitimini İsviçre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt