Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sektörün kalbi Kayseri'de attı

Sektörün kalbi Kayseri'de attı
0
127

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ın ev sahipliğinde Kayseri Şeker Göl Tesislerinde gerçekleşen toplantıda pancar tarımının ve şeker sektörünün bugünü ve yarınına projeksiyon tutuldu.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı başkanlığında gerçekleşen toplantıya PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu, PANŞEK Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Erence, Şeker Daire Başkanı Mümtaz Sinan, Türk Şeker Genel Müdürü Muhiddin Şahin ve PANŞEK Başkan Yardımcısı Orhan Can katıldı.

03b99826-e242-43c3-9d60-30405ebb6572-1663105742-815.jpg

Pancar tarımı ve şeker sektörüne ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda sektörün bugünü ve yarınına yönelik değerlendirmeler yapıldı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; ‘Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın İbrahim Yumaklı başta olmak üzere Kayseri Şeker’e teşrif eden sektör temsilcilerine teşekkür ediyorum. Sektör açısından önemli değerlendirmelerin yapıldığı ve oldukça verimli geçen böylesi bir toplantıya ev sahipliği yapmış olmanın da mutluluğunu yaşıyorum’ diye konuştu.

Similar threads

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Tarihinin en büyük doğal afetini yaşayan dost ve kardeş ülke Pakistan’a, Kayseri Şeker de dost elini uzattı. Kayseri Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından başlatılan yardım kampanyasına 25 ton şeker ile destek verdi. Dost ve kardeş ülke Pakistan’da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Türkiye’de kooperatiflerin sayısının çok fazla olmasına rağmen, denetim ve yönetim açısından istenilen seviyede olmadığını ileri sürdü. Kooperatifçiliğin önemine işaret eden Başkan Akay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Yönetim Kurulu Başkanvekili Murat Yibur, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Baktır, Nihat Bozkurt ve Nuri Çetinçağlar, Denetim Kurulu üyeleri Mustafa Gengeç ve Mehmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kent merkezinin yanı sıra 16 ilçeyi birbirinden ayırt etmeden, ötekileştirmeden, dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdüren Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda muhtar toplantılarını Bünyan ile sürdürdü. BÜYÜKKILIÇ, TOPLANTIYI 790 YILLIK TARİHİ KERVANSARAYDA YAPTI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Suluova Tarihi suluova tarihi İLİN ADININ KAYNAĞI : Rize'nin tarihi öncesi hakkında bilgilerimiz sınırlıdır Yöreye dominant olan orman dokusu nedeniyle, Rize'nin tarih çağları ile ilgili bilgilere ışık tutacak arkeolojik bulgular da bu güne değin ortaya çıkarılamamıştır Rize'nin tarihi ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,338Kullanıcılar
kanka555Son üye
Üst Alt