Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

selam arkadaşlar ünlü sanatçı bu hale nasıl geldi inanamayacaksınız...

selam arkadaşlar ünlü sanatçı bu hale nasıl geldi inanamayacaksınız...
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
selamlama arkadaşlar meşhur sanatçı bu hale nasıl geldi inanamayacaksınız ünlü sanatçı bu ülkü nasıl geldi meşhur şarkıcı işte bu ayla geldi ünlü şarkıcı estetikle bu hale geldi sesini fazla beğenerek dinlediğim ünlü arabesk şarkıcısı gökhan güneyi bu halde görür görmez inanamadımşarkıcı daha iyi görümek için estetik yaptımış ama eski halinde daha da kötü olmuşinşallah bu durumu anında geçer ve eski haline döner 1548638694 1548638694 selamarkadaslarunlusanatcibuhalenasilgeldiinanamayacaksiniz5c4e59ec468a1selamarkadaslarunlusanatcibuhalenasilgeldiinanamayacaksiniz5c4e59ec468a1 selamarkadaslarunlusanatcibuhalenasilgeldiinanamayacaksiniz5c4e59ec468a1 Güney, aslında sadece çenesinin altındaki bezeyi aldırmak istiyordu Bunun için de Samsun'a gitti Ameliyat masasına yatan Güney, doktorunun önerisiyle birdenbire fazla estetik operasyon yaptırdı Ameliyat sonrası aynadaki görüntüsüne kendisinin de fazla şaşırdığını söyleyen Güney, Çenemin altında beze vardı Yıllardır, aldırmak istiyorum Samsun'da Yaşamsal Akbaş diye hekim arkadaşım var Aralıksız Samsun'a gelmemi istiyordu Birgün bezeyi aldırmak için Samsun'a gitmeye karar verdim Ameliyat masasına yatınca Yaşamsal, 'Bezeyi almışken, yüzünde bir kaç minik değişikler yapayım mı?' diye sordu 'Yap fakat suratımı değiştirme' dedim Operasyon dört saat sürdü Bezeyi almış sonra ise çenemin aşağı deformasyonu vardı, onları düzeltmiş Göz altımdaki torbaları da almış üstelik burnuma operasyon yapmış Doğrusu burnum çok düzgündür Burun ucunda hafif sarkma varmış, onları almış Burnumun sağ soluyla oynamamışlardiyerek başından geçen acayip olayı anlattı Hastanede kendisine mükemmel bakıldığını söyleyen Güney, Böyle bir hastane İstanbul da değildiyerek övgüler yağdırdı Güney, yüzündeki şişliklerin ise tamamen inmesi için bir sene geçmesi gerektiğini anlattı  

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt