Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Selam Forumdaşlar

Selam Forumdaşlar
2
732

osmanke

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
8,875
Web sitesi
turkvod.com
F-D Coin
7,088
Herkese Selamlar Aranıza Yeni Katıldım Güzel Bir Forum Olmus Emgi Geçen Herkeze Tşk Ederim
Hoşgeldin umarım forumda iyi vakit geçirirsin hayırlı olsun

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,948
F-D Coin
124
Herkese Selamlar Aranıza Yeni Katıldım Güzel Bir Forum Olmus Emgi Geçen Herkeze Tşk Ederim
Hoşgeldiniz umarım hoşça vakit geçirirsiniz

Similar threads

• Öneri
;)Greetings all and thanks I hope to find a good stay, I'm from another Turkish forum. I am Italian and again I greet everyone with respect. Herkese selamlar ve teşekkür ederim umarım iyi bir konaklama bulurum başka bir türk forumundan geliyorum italyanım ve herkesi tekrar saygıyla selamlıyorum.
Cevaplar
0
Görüntüleme
347
merhaba bende yeni bir Meleğim (M merhabalarrr adım ece yeni katıldım aranıza umarım kabul edersiniz çok güzel fazla sıcak bir forum iyi vakit geçireceğime inanıyrmmerhabameleklerbendeyenibirmelegimm5c558dba98be1alt merhabameleklerbendeyenibirmelegimm5c558dbacb216gifalt :6: 6 :6:  
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Merhabaaaa Bende aranıza yeni katıldım Umarım güzel paylaşımlar olur herkese çoktan sevgilermerhabaaaa5c558e6191e5aalt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Merhabaa Herkese merhabaaaaa Bende yeni katıldım aranıza Çoktan tanıştıma memnun oldum hepinizle Umarım güzel süre geçiriz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
esselamu aleykum arkadaşlar aranıza yeni katıldım seviyeli dürüst bir siteye benziyoryararlı bilgi ve fikir paylaşımlarının olacagı kanaatindeyimşimdilik mevlaya emanet olun selam ve dua ile
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt