Ey Alla'ım,ben Senin tarafından gelecek oyle bir Rahmet isterim ki,onunla kalbime hidayet edesin,dağınıklığımı toplayasın,karışık işlerimi duzeltesin,ulfetimi veresin,ic alemimi duzeltesin,salih ameller nasib edesin,işlerimi gosterişten,riyadan koruyasın
O Rahmetle yuzumu nurlandırasın,Seni razı edecek,Sana yaklaştıracak işlere kavuşturasınRahmetinle beni butun kotuluklerden koruyasın
Ey Allah'ım,bana doğru bir iman ve imandan sonra şirk olmayan yakın ve dunya ahiret ikramına kendisiyle nail olacağım bir Rahmet ver
Ey Allah'ım ben Senden kaza anında kurtuluş,şehitlerin makamına ulaşmak,ahiret saadetine ulaşanların hayatı gibi yaşamak,duşmanlara karşı yardım ve peygamberlere komşuluk isterimKabul et ya RAB
Selam ve DUA ile Hayırlı Geceler
O Rahmetle yuzumu nurlandırasın,Seni razı edecek,Sana yaklaştıracak işlere kavuşturasınRahmetinle beni butun kotuluklerden koruyasın
Ey Allah'ım,bana doğru bir iman ve imandan sonra şirk olmayan yakın ve dunya ahiret ikramına kendisiyle nail olacağım bir Rahmet ver
Ey Allah'ım ben Senden kaza anında kurtuluş,şehitlerin makamına ulaşmak,ahiret saadetine ulaşanların hayatı gibi yaşamak,duşmanlara karşı yardım ve peygamberlere komşuluk isterimKabul et ya RAB
Selam ve DUA ile Hayırlı Geceler
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.