Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Selami Şahin - Gitme Sana Muhtacim

Selami Şahin - Gitme Sana Muhtacim
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Selami Şahin Gitme Sana Muhtacim kavak yelleri muhtacım şarkı sözleri kavak yelleri muhtacım şarkı sözü selami şahin gitme sana indir gitme sana nota notaları Gitme sana muhtacim gözümde nursun basimda tacim muhtacim beni öldür o kadar git yasamam icin senin sevgine muhtacim muhtacim gözlerine muhtacim sözlerine ruhumu isitacak simsicak nefesine gitme simdi bombos ellerim seni cagirir yasli gözlerim muhtacim beni öldür pek git yasamam icin senin sevgine muhtacim sensiz bir dünyadayim gercekten uzakta bir rüyadayim muhtacim beni sensiz dünyadan baki rüyadan uyandirda git muhtacim muhtacim gözlerine muhtacim sözlerine ruhumu isitacak simsicak nefesine gitme gitme sana muhtacim gözümde nursun basimda tacim muhtacim beni öldür o kadar git yasamam icin senin sevgine muhtacim  

Similar threads

Zeki Muren Gitme Sana Muhtacım Şarkı Sozu Şarkı Sozu Zeki Muren Gitme Sana Muhtacım Zeki Muren Gitme Sana Muhtacım Gitme sana muhtacım Gozumde nursun başımda tacın muhtacım Beni oldur oyle git Yaşamak icin senin sevgine muhtacım Muhtacım gozlerine Muhtacım sozlerine Uzattım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
zeki muren muhtacım sozleri zeki muren gitme sana muhtacım zeki muren gitme sana muhtacım şarkı sozu imageszekimurenmuhtacimsarkisozu5ada7280849a2 Gitme sana muhtacım Gozumde nursun başımda tacın muhtacım Beni oldur oyle git Yaşamak icin senin sevgine muhtacım Muhtacım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
istek nickleri özlem nickleri facebook arzu nickleri 2011 özlem nickleri ÇöLüN,SuYa ÖzLeMi,BeNiM SaNa OlaN AşKıMıN YANINA HİÇ KALIR Kırıyorsa sözlerim susarım yeniden konuşmamrahatsız ediyorsa varlığımölürüm karşına çıkmamrahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA KARIŞAMAM Kalbim her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
aşk ve sevgi nickleri ağabeye sevgi sözleri aşk ve sevgi nickleri ÇöLüN,SuYa ÖzLeMi,BeNiM SaNa OlaN AşKıMıN yanına HİÇ KALIR Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmamrahatsız ediyorsa varlığımölürüm karşına çıkmamrahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA KARIŞAMAM Kalbim her dakika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Hoş Nickler Güzel Nickler Unut dediler , unuttum Lakin seni değil, unut diyenleri istankara uçakla dört saat,severim seni 24 saat Kır Kalbimi Gönlün Olsun,Al Herşeyi Gözün Doysun,Derhal Diğer Kollardayım,Bu Da Sana Kapak Olsun Seni Sevdimde Ne Oldu Tuborg ile Telsim Varlıklı Oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt