Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Selami Şahin - Özledim

Selami Şahin - Özledim
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Selami Şahin Özledim selami şahin şarkı notaları selami şahin notaları özledim nota özledim teninin kokusunu nota notası Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir defa güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özledim sımsıcak nefesini özledim Özledim sohbetini o sesini özledim Gelmedin gözbebeğim can yoldaşım gelmedin Sen gittin ya gözlerimde yaşlar bir lahza dinmedi Sen gittin ya ellerimden resmin bir an düşmedi Sen gittin ya o gün bu gün inan yüzüm gülmedi Senle geçen günlerimin değerini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özledim sımsıcak nefesini özledim Özledim sohbetini o sesini özledim Gelmedin gözbebeğim can yoldaşım gelmedin  

Similar threads

Selami Şahin Ozledim teninin kokusunu ozledim notaları İntro: BmEmGF# Arpej D5C#5A5G5 | 2x D5C#5A5F#5 | Bm Sen gittin yasantimin bir anlami kalmadi Em Sen gittin pencereme bir kez gunes dogmadi G Sen gittin senden sonra mutlulugum olmadi F# Senle gecen gunlerimin değerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Sizin Hiç Anneniz ÖLdü Mü ? 1549076674 1549076674 sizinhicannenizoldumu5c5508c6e46aesizinhicannenizoldumu5c5508c6e46ae http:img297imageshackusimg297347adszpg5hq2png Kalk anam kalk Allah aşkına kalk bak mevsim umut mevsimi papatya mevsimi gül mevsimi mevsim bahar dağlar kar suların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Türk Sanat Müziği Şarkıları İsimleri Türk Sanat Müziği Şarkıları Aşkımı bilmedin Aşkımın birincil baharı Aşkın kanununu Aşığım sana Aşık oldur Kaplumbağa Kabuğu girdim ay çıktı Kaplumbağa Kabuğu girdim kamışa Bağdat yolu Bahar bitti sonbahar bitti Bahar geldi gül açıldı Bahar gelmiş neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,754Kullanıcılar
kerimkaan95Son üye
Üst Alt