Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Selami Şahin - Seninle Başım Dertte

Selami Şahin - Seninle Başım Dertte
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Selami Şahin Seninle Başım Dertte selami şahin şarkı notaları selami şahin seninle başım dertte seninle başım dertte ne yapsam bilmiyorum bilmiyorum sonumuz ne olacak nota bilmiyorum seninle sonumuz ne olacak şayet bu ask negatif ola ki yarim kalacak her gun degisiyorsun avutuyorsun beni bir bilmece gibisin cozemedim ben seni seninle basim dertte ne yapsam bilmiyorum canimdan bir parcasin sokup atamiyorum bazi gun darilirsin bazi gun barisirsin bazi gunde kaybolur hasrete karisirsin her gun degisiyorsun avutuyorsunn beni bir bilmece gibisin cozmedim ben seni seninle basim dertte ne yapsam bilmiyorum canimdan bir parcasin sokup atamiyorum  

Similar threads

Selami Şahin Bilmiyorum Seninle Sonumuz Ne Olacak Nota, Bilmiyorum Seninle Sonumuz Ne Olacak Notası, Seninle başım dertte notaları, Bilmiyorum Seninle Sonumuz Ne Olacak Notaları imagesbilmiyorumseninlesonumuzneolacaknotalari5ada8d2994c37
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Selami Şahin Gitme Sana Muhtacim kavak yelleri muhtacım şarkı sözleri kavak yelleri muhtacım şarkı sözü selami şahin gitme sana indir gitme sana nota notaları Gitme sana muhtacim gözümde nursun basimda tacim muhtacim beni öldür o kadar git yasamam icin senin sevgine muhtacim muhtacim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Sevgililer Günü Mesajları Sevgililer Günü ​ HADI GEL TUT ELLERIMI! BENIMLE AST! BENIMLE MEYDAN OKU HER CARESIZLIGE! BENIMLE UYU BENIMLE UYAN BIRLIKTE VARALIM NICE YILLARA VERILEBILECEK EN GUZEL HEDIYEYDI, SEVGILERIN EN YUCESINE TADILABILECEK HAZZIN EN HIRSLI OLANIYDI YASADIGIM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
En Manalı Facebook Sözleri Sosyal paylaşım ağı olan gacebook gün geçtikçe daha büyük bir kullanıcı kitlesi kadar rağbet görmeye devam ediyor Facebook profil sayfanız da paylaşmak için manalı sözler arıyorsanız sizler için en yeni manalı sözleri bu yazımız da paylaşıyoruz 55592 55592...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
En guzel msn nickleri ve guzek sozler Super Msn Nickleri Guzel Sozler Msn nickleri ve nickler Hepsi birbirinden guzel msn nickleri Super sozler hepsi burada aradığınız en guzel msn nicklerini sayfamızda bulabilirsiniz Tek istediğim Sensin Guler Yuzlu Sevgilim, istemediğin her şeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt