Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm,
Arkadaşlar forumlarda veya msnde konuşurken selam verdiğimizde kısaltarak yazıyoruz
Örneğin selamın aleyküm derken sa
aleyküm selam derkende as
şeklinde belirtiyoruzGeçen birisiyle msnde konuşurken selam verdim fakat kısaltarak yazdım oda anlamamış küfür şeklinde algıladı
sa ve...
Yeşim Salkım Selam Aleyküm Selamlama aleyküm Seneler sürdü sanki Yapayalnız günlerim Dört duvar ardında Her gece dua ettim Sesimi duydu tanrı güya Seni çıkardı karşıma Baştan içimde baharlar açtı Karakışlara inat Selam her yerde aşka Selam, selamlama aleyküm Senle hayata döndüm Selam...
selamlaşma ifadeleri nelerdir ?
Selamlaşma bir ilişkiyi başlatan, sağlamlaştırıp pekiştiren onemli ve guzel bir davranıştır Karşımızdakine ilgimizi, sevgimizi, saygımızı, nezaketimizi gostermenin en iyi yoludur Bu nedenle selamlaşmak gunluk konuşmalarımızda en cok kullandığımız sozcuklerden...
gunaydınveya tunaydıngibi deyimler selam yerine gecermi
selam vermek ,selam almak nasıl olur?
Selam vermek yerine, gunaydın demek caiz midir?
Soru
Sabah erken saatte bir mumin gorduğu mumine selamun aleykummu demeli, yoksa sabah başka bir selam mı kullanılır?
Değerli kardeşimiz...
Birbirimize niçin selam veririz ? Selamlaşma Adabı
İslam dini toplumsal dayanışmaya, birlik ve beraberliğe büyük önem vermiştir
Selam, insanlar arasındaki sevgi, güven ve muhabbetin artmasını sağlar
Selamlaşmak hem bir nezaket kuralı hem de İslam dinine göre toplumda yaygınlaştırılması istenen...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.