Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Selamın Aleyküm

Selamın Aleyküm
1
313

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,825
F-D Coin
1,390
Aleyküm Selam .Aramıza hoş geldin kardeşim umarım formumuzda iyi saatler geçiirsin

Similar threads

Selamın aleyküm, Arkadaşlar forumlarda veya msnde konuşurken selam verdiğimizde kısaltarak yazıyoruz Örneğin selamın aleyküm derken sa aleyküm selam derkende as şeklinde belirtiyoruzGeçen birisiyle msnde konuşurken selam verdim fakat kısaltarak yazdım oda anlamamış küfür şeklinde algıladı sa ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Yeşim Salkım Selam Aleyküm Selamlama aleyküm Seneler sürdü sanki Yapayalnız günlerim Dört duvar ardında Her gece dua ettim Sesimi duydu tanrı güya Seni çıkardı karşıma Baştan içimde baharlar açtı Karakışlara inat Selam her yerde aşka Selam, selamlama aleyküm Senle hayata döndüm Selam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
selamlaşma ifadeleri nelerdir ? Selamlaşma bir ilişkiyi başlatan, sağlamlaştırıp pekiştiren onemli ve guzel bir davranıştır Karşımızdakine ilgimizi, sevgimizi, saygımızı, nezaketimizi gostermenin en iyi yoludur Bu nedenle selamlaşmak gunluk konuşmalarımızda en cok kullandığımız sozcuklerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
gunaydınveya tunaydıngibi deyimler selam yerine gecermi selam vermek ,selam almak nasıl olur? Selam vermek yerine, gunaydın demek caiz midir? Soru Sabah erken saatte bir mumin gorduğu mumine selamun aleykummu demeli, yoksa sabah başka bir selam mı kullanılır? Değerli kardeşimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Birbirimize niçin selam veririz ? Selamlaşma Adabı İslam dini toplumsal dayanışmaya, birlik ve beraberliğe büyük önem vermiştir Selam, insanlar arasındaki sevgi, güven ve muhabbetin artmasını sağlar Selamlaşmak hem bir nezaket kuralı hem de İslam dinine göre toplumda yaygınlaştırılması istenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
858,502Konular
982,742Mesajlar
30,534Kullanıcılar
GolgeznrSon üye
Üst Alt