Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleykum wın 7 bu ne eksık ne fazla nasıl dvd ye bascam sslı
SFVFVFVFVORUNUM DVD YAZAMAMA NERODAN SEÇİYORUM %3 E FLN GELİYOR KALIYOR BAŞKA PROGRAMLARLADA DENEDİM OLMADI
İLK BOŞ DVDLERDE SORUN VAR DEDİDİM BAŞKALARINDA DENEDİM YAZDI
SONRA DVD RAMİM BOZUK DEDİM SERVİSE GÖTÜRDÜM TAKIR TAKIR YAZIYOR
NEROLARI DEĞİŞTİRDİM NERO 7 NERO 9...
Selamün Aleyküm arkadaşlar fiyatıma uygun bir ekran kartı arıyorumBirkaç tane buldum kendimeSizce hangisi (Sizde ekleyebilirsinizBütçe sınırı 500 TL)
1) Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
2) Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR...
Arkadaşlar bir kaç saat önce samsung marka bir dvd yazıcı aldım fakat anakartımda daha fazla ide olmadığından cdrw ye takılı olan ide kablosunun boş slotunu ona taktım (ortadakini) fakat bilgisayarım cdrw ve dvdrw yi tek bir aygıt olarak algılıyor bana msn den sıcağı sıcağına yardım edermisiniz...
Selamün Aleyküm Cümleten 1 ay önce 3 trebayt hdd aldım hdd yi bir süre kullandım sonra nolduysa birşey oldu bilgisayarı resetledim acıldıgında yönet kısmına girdim benim harddisk 2 tb görüyor geri kalan 760 gb yi görmüyor
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Selamün Aleyküm Cümleten 1 ay önce 3 trebayt hdd aldım hdd yi bir süre kullandım sonra nolduysa birşey oldu bilgisayarı resetledim acıldıgında yönet kısmına girdim benim harddisk 2 tb görüyor geri kalan 760 gb yi görmüyor
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.