Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Selamun aleykum wın 7 bu ne eksık ne fazla nasıl dvd ye bascam sslı

Selamun aleykum wın 7 bu ne eksık ne fazla nasıl dvd ye bascam sslı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ıyı forumlar 10 tane dvd bosa gıttı bu yuzden hangı programlar ıle nasıl bascam bırı ogretebılırmı

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

SFVFVFVFVORUNUM DVD YAZAMAMA NERODAN SEÇİYORUM %3 E FLN GELİYOR KALIYOR BAŞKA PROGRAMLARLADA DENEDİM OLMADI İLK BOŞ DVDLERDE SORUN VAR DEDİDİM BAŞKALARINDA DENEDİM YAZDI SONRA DVD RAMİM BOZUK DEDİM SERVİSE GÖTÜRDÜM TAKIR TAKIR YAZIYOR NEROLARI DEĞİŞTİRDİM NERO 7 NERO 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Selamün Aleyküm arkadaşlar fiyatıma uygun bir ekran kartı arıyorumBirkaç tane buldum kendimeSizce hangisi (Sizde ekleyebilirsinizBütçe sınırı 500 TL) 1) Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız 2) Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Arkadaşlar bir kaç saat önce samsung marka bir dvd yazıcı aldım fakat anakartımda daha fazla ide olmadığından cdrw ye takılı olan ide kablosunun boş slotunu ona taktım (ortadakini) fakat bilgisayarım cdrw ve dvdrw yi tek bir aygıt olarak algılıyor bana msn den sıcağı sıcağına yardım edermisiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Selamün Aleyküm Cümleten 1 ay önce 3 trebayt hdd aldım hdd yi bir süre kullandım sonra nolduysa birşey oldu bilgisayarı resetledim acıldıgında yönet kısmına girdim benim harddisk 2 tb görüyor geri kalan 760 gb yi görmüyor Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Selamün Aleyküm Cümleten 1 ay önce 3 trebayt hdd aldım hdd yi bir süre kullandım sonra nolduysa birşey oldu bilgisayarı resetledim acıldıgında yönet kısmına girdim benim harddisk 2 tb görüyor geri kalan 760 gb yi görmüyor Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,497Konular
982,009Mesajlar
29,995Kullanıcılar
AcestreamingSon üye
Üst Alt