Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

selamun aleykum

selamun aleykum

Similar threads

Selamun aleykum İslam kolaylıklar dinidir İslâm'ın kolaylıklar dini olduğunu gösteren, Asrı Saâdet'te cereyan etmiş pek çok vâkıa vardır Onlardan bazılarını burada zikredeceğiz Enes bin Mâlik Hazretleri anlatmaktadır: Nebî (sav) bir gün mescide girdi İçeri girer girmez de gözüne mescidin iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Yıldız Tilbe Çat Kapı Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle basit biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasretin Tek başıma yarı mahşer yeriyim Yüreğimdeki her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Gavs hazretleri Büyük Mürşit Seyyid Muhammed'in oğludur Seyyid Muhammed, Hazret'in halifelerindendi Ancak üstatlarına: Efendim, siz hayatta iken ben halifelik yapmam, bu yüzden beni ma'zur görün Saadetli ömrünüz boyunca, bu fakiri dizinizin dibinden ayırmayın, gizleyin Şayet benim ömrüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
ŞEYH SEYYİD SULTAN ABDÜLBAKİ EL HÜSEYNİ GAVSI SANİ HAZRETLERİ KADDESALLAHU SIRRUHUL AZİZ Bilvanis, Siyanüs, Taruni, Havil, Dilibey, Nurşin, Kasrik ve Gadir köylerinden soluklayarak Menzil'i mekan edinen Gavs Hzleri ve oğulları (Seyda Hzleri ve Seyyid Abdülbaki Hzleri) kıyamete dek sürecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
selam imagesselam5aee6fef31b06 Selam, emniyet, huzur, selamet, sağlık, barış, rahatlık, iyi netice, kurtuluş gibi manalara gelir Selam vermek, bir kimseye yapılacak en guzel duadır Selam, (Ben muslumanım, benden sana zarar gelmez, selamettesin) manasına, selamet uzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt