Selçuk Uraldan Şok Talimatlar Selçuk ural katıldığı bir proğramda inanılmaz açıklamalarda bulunmuş 1548610182 1548610182 selcukuraldansokaciklamalar5c4dea8ad13b4selcukuraldansokaciklamalar5c4dea8ad13b4 http:img220imageshackusimg220340813hl6 SELÇUK URAL KATILDIĞI ' ORADA NELER OLUYOR' PROGRAMINDA ACAYIP İTİRAFLARDA BULUNDU: 'Oğlum Hakan ve kızım Aslı ile ilişkilerimiz ne yazık fakat sonradan gelişti İkisi de koskocoman acılardan hatalardan dönerek bugünkü mutlu hayatlarına kavuşabildiler En fena şeyleri oğlum Hakan Ural yaşadı Verilmiş sadakam varmış ki Allah ölüme dürüst sürüklenen yavrumu bana bağışladı Hakan’ı uçuruma sürükleyen durum, Sibel Can’ la evlenmesiyle başladı Bu nikâha şiddetle karşı çıktım Evliliklerinin birincil yılında boşanmaları için Hakan’a yalvardım ’Oğlum, boşan normal bir kadınla yuva kur’’ dedim Oğlum beni dinlemedi Sonra başına gelmedik kalmadı Yavrum ‘Faizsiz Depresif’ denilen korkunç bir hastalığa yakalandı Günde bir avuç ilaç içiyor, gecceleri uyumuyor, yemek yemek yemiyor, sürekli ağlıyor ve ‘baba beni kurtar’ diye yalvarıyordu Elleri, ayakları ve sırtı yara içindeydi Yatağa yatamıyordu 3 gün baştan başa bir sandalyenin üstünde ellerini tutarak ‘ Oğlum, bu kötü günler geçecek elimi sıkı tut, hayata tutun’ diye yalvardım Allaha da oğlumu bu kötü evlilikten kurtar diye yalvardım Oğlum Hakan; ‘Baba, sırat köprüsünden geçiyorum Takviye et’ diye ağlıyordu O günleri hiç unutamıyorum Oğlum bu evlilikte, ihaneti de, sevilmemeyi de, kullanıldığını da fark etti Ölümden döndü fakat Allah'a şükür oysa derhal fazla mutlu Onu deliler gibi seven iyi aile terbiyesi almış mucizevi bir eşi var Ezgi iki yıl baştan başa, Hakanla bir eve kapandı onu bütün yaralarından kurtardı Ona hemşirelik yaptı Hakan, Ezgi ile bitmiş doğdu Keşke Sibel Can ile değil de Ezgi ile ilk evliliğini yapmış olsaydı Evet, torunlarımın annesi lakin Sibel Can’ı görmüyorum ve hayatımın sonuna kadarda bakmak istemiyorum Kızım Aslı’da babasını dinlemedi ve hiç konuşmak zeka istemeyeceğim bir hata yaptı Ama, hemen oda fazla mutlu Kendisini işine verdi Çok başarılı bir modacı olacak Abisi Hakan Ural, yengesi Ezgi ile birlikte birbirlerine kenetlendiler Bir baba olarak evlatlarımın yaptıkları yanlışlardan daha sonra dizlerimde ve omuzlarımda ağladıklarını gördüm Hakan’ın ve Aslı’nın ‘ baba takviye et’ diye haykırışları hayatımın ardına kadar gözümün önünden gitmeyecek Bu görüntüleri hatırladıkça defalarca kendimi suçluyorum Ve onlara daha bambaşka sarılıyorum Uçurumlardan döndük sırat köprülerinden geçtik çok gözyaşı döktük lakin şu anda çok mutluyuz Bağımsızlık