Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Selçuk Yöntem verdi veriştirdi

Selçuk Yöntem verdi veriştirdi
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Selçuk Yöntem verdi veriştirdi ünlü oyuncumuz büyük üstadlardan Selçuk Usul cümbür cemaat filmlerde rol olabilir ama cümbür cemaat oyuncu olamaz sözleri kime taş attı ''NECATİ MUHAKKAK AKTÖR DEĞİL'' 1548652159 1548652159 selcukyontemverdiveristirdi5c4e8e8449af8selcukyontemverdiveristirdi5c4e8e8449af8 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersel10mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KURTLAR VADİSİ'NİN ESKİ OYUNCULARINDAN SELÇUK YÖNTEM, NECATİ MUHAKKAK'I FAZLA KIZDIRACAK Selçuk Yöntem, Kurtlar Vadisi'nden ayrıldıktan sonra hiçbir bölümünü izleyemediğini söyledi Necati Şaşmaz'ın oyunculuğunu geliştirip geliştirmediği sorusuna imalı bir yanıt veren Selçuk Usul, şöyle konuştu: 'Tabii ama bir gelişme görüyorum Herkes oyuncu olabilir Ben dizilerde sokaktan geçen insanla oynadım, cuk oturdu o role Herkes oyuncu olabilir lakin cümbür cemaat aktör olamaz İşin o ayırımına varmak lazım' televizyon gazatesi  

858,498Konular
982,042Mesajlar
30,022Kullanıcılar
Tunahan ArdaSon üye
Üst Alt