Selda Alkor'dan çarpıcı talimatlar 'Sinema Iftihar Ödülü'nü bölge ve çoğu dizide oynadığı karakterlerle gönüllerde taht kuran Selda Alkor çarpıcı talimat yaptı Frankfurt Film Festivali'nde geçtiğimiz aylarda 'Sinema Övünç Ödülü'nü bölge ve çoğu dizide oynadığı karakterlerle gönüllerde taht kuran Selda Alkor çarpıcı talimatlar yaptı Gençlerden Nurgül Yeşilçay'ı çok beğendiğini, kızı gibi gördüğünü belirten sanatçı usta, O yıllar geçse ben Nurgül'üm demeyecektir İstediği değin Cannes'da kırmızı halıda yürüsün Hiç manâlı yok Nurgül bu camiada kalıcı olacaktırdedi Cannes'daki Şenlik Sarayı'nın merenlerindeki kırmızı halıda ödül almadığı halde yürümenin keyfini yaşadığını anlatan Alkor, Gayet de güzel yürüdüm Beni bir şey zannettiler, resmimi çektiler Oysa bir filmim oynamıyordu Lakin çok şıktım Tavrımdan oyuncu olduğumu anladılardiye konuştu MEVLANA FELSEFESİ Alkor, Aşkı Memnu veya Yaprak Dökümü gibi dizilerin uzatılmasının romanın reel yazarına saygısızlık olduğunun altını çizdi Birçok dizi ve sinema projesinde bulunan Alkor Mevlana felsefesini benimsediğini belirterek, en büyük hayalinin de Nene Hatun ya da Kara Fatma gibi bir ırk kahramanını oynamak olduğunu açıkladı