Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Selda Alkor'dan İBB eski yönetimine övgü!

Selda Alkor'dan İBB eski yönetimine övgü!
0
36

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
selda_alkor_fiziksel_gorunumumuzden_dolayi_ekranda_bize_yer_verilmiyor_1614600100_3431.jpg

Türk sinemasının usta sanatkarlarından Selda Alkor, bir vatandaş olarak Koronavirüs ile gayrette sıhhat sistemimizin başarısına yönelik sahip olduğu memnuniyeti lisana getirdi. Alkor ayrıyeten toplu ulaşımda, İBB'nin eski idarelerinde gösterilen emeğe de değindi.

Ünlü sanatçı Selda Alkor, Koronavirüs ile gayrette Türkiye'nin başarısına ve İBB Başkanlığı'nda evvelki devirlerde sağlanan başarılara dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Koronavirüs aşısını vurulduğunu söyleyen Alkor, 'Sağlık sistemimiz de çok hoş işliyor. Aşılanma süreci de çok düzgün yürütülüyor. Türkiye'nin her yerine büyük bir ciddiyetle sıhhat hizmeti götürülüyor.' dedi.

Bir vatandaş olarak toplu taşıma açısından evvelki İBB idarelerinin başarısına değinen Alkor, 'Toplu taşıma kullanırım. En çok da metroyu tercih ediyorum. Yıllar evvel yurt dışına gittiğimde 'Niye bizim ülkemizde metro yok?' derdim ve kıskanırdım. Ancak ülkemize de geldi ve çok hoş oldu. İstanbul'daki metro ulaşımı için evvelki belediye liderleri çok emek harcadı, emeği geçen herkese teşekkürler. Kadir Topbaş'ı geçtiğimiz günlerde kaybettik. Onu da bu vesileyle anmış olalım.' sözlerini kullandı.

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt