Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Selda Alkor'dan İBB eski yönetimine övgü!

Selda Alkor'dan İBB eski yönetimine övgü!
0
36

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
selda_alkor_fiziksel_gorunumumuzden_dolayi_ekranda_bize_yer_verilmiyor_1614600100_3431.jpg

Türk sinemasının usta sanatçılarından Selda Alkor, bir vatandaş olarak Koronavirüs ile mücadelede sağlık sistemimizin başarısına yönelik sahip olduğu memnuniyeti dile getirdi. Alkor ayrıca toplu ulaşımda, İBB'nin eski yönetimlerinde gösterilen emeğe de değindi.

Ünlü sanatçı Selda Alkor, Koronavirüs ile mücadelede Türkiye'nin başarısına ve İBB Başkanlığı'nda önceki dönemlerde sağlanan başarılara dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Koronavirüs aşısını vurulduğunu söyleyen Alkor, 'Sağlık sistemimiz de çok güzel işliyor. Aşılanma süreci de çok iyi yürütülüyor. Türkiye'nin her yerine büyük bir ciddiyetle sağlık hizmeti götürülüyor.' dedi.

d4HFI_1614600560_4416.jpg

Bir vatandaş olarak toplu taşıma açısından önceki İBB yönetimlerinin başarısına değinen Alkor, 'Toplu taşıma kullanırım. En çok da metroyu tercih ediyorum. Yıllar önce yurt dışına gittiğimde 'Niye bizim ülkemizde metro yok?' derdim ve kıskanırdım. Ama ülkemize de geldi ve çok güzel oldu. İstanbul'daki metro ulaşımı için önceki belediye başkanları çok emek harcadı, emeği geçen herkese teşekkürler. Kadir Topbaş'ı geçtiğimiz günlerde kaybettik. Onu da bu vesileyle anmış olalım.' ifadelerini kullandı.

858,505Konular
982,979Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt