Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Selda Bağcan - Acıyı Bal Eyledik

Selda Bağcan - Acıyı Bal Eyledik
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Selda Bağcan Acıyı Bal Eyledik Bak su bebelerin güzelliğine Kaşı destan gözü epope Elleri kan içinde Kör olasın demiyorum Kor olma da gör beni Damda birlikte yatmışız Öküzü hoş bir şekilde tutmuşuz Koyun yok su dağlarda San kendimizi gütmüşüz Hor baktık mi karıncaya Kırdık mı kanadını serçenin Vurduk karacanın yavrulusunu Ya nasıl kıyarız insana Sen olmazsan öldürmek ne Çürümek ne zindanlarda Istek ne ayrılık ne Yokluk ne fakirlik ne İlenmek ne dilenmek ne İlenmek ne dilenmek ne İssiz güçsüz dolanmak ne Gün gün ile barışmalı kardeş kardeş Duruşmalı koklaşmalı söyleşmeli Korka korka yasamak ne kahrolasın demiyorum Kahrolma da gör Beni kanadık toprak olduk çekildik Sancak olduk döküldük Yaprak olduk geldik bugüne Ekmeği bol eyledik acıyı bal Eyledik sıratı yol eyledik Geldik bugüne ekilir ekin geliriz Ezilir un geliriz bir gider Bin geliriz beni vurmak kurtuluş mu Kor olasın demiyorum Kor olma da gör beni