Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Selda Bağcan - Başarılar

Selda Bağcan - Başarılar
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Selda Bağcan Başarılar başarı akor başarı notu not: selda bağcan notaları, Pazar Sabahıydı Ankara Kar Altında Zemheri Ayazıydı Bahar Güneşi Koynunda Ucuz Can Pazarıydı Kalemim Düştü Kana Evet Pusudaydı Bedenim Paramparça Ucuz Can Pazarıydı Kalemim Düştü Kana Başarılar Başarılar Otel Bulutlar Bir Arkadaşım İçin Bir Keskin Kalem Bir Kırık Gözlük Güneş Gözlüğü Iyi Kalpli Yiğitlere Hatıran Olsun Ben Geri Anahtarı Apansız Bir Ölüme Şarapnel Parçaları Saplandı Ciğerime Ucuz Can Pazarıydı Kan Batmış Gözlerime Adsız Korkuları Katmadım Yüreğime Bembeyaz Doğruları Yaşadım Ölümüne Başarılar Başarılar Otel Bulutlar Bir Arkadaşım İçin Bir Bariz Kalem Bir Kırık Gözlük Güneş Gözlüğü Iyi Kalpli Yiğitlere Hatıran Oldu