Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Selena yurdışında olmak istiyor

Selena yurdışında olmak istiyor
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Selena yurdışında olmak istiyor ünlü oyuncu Sinem Kobal şöhrete fazla erken yaşda başladı bunun ağırlıklarından bahsetti GERÇEK DIŞI HOLLYWOOD'DA OYNAMAK! 1548636303 1548636303 selenayurdisindaolmakistiyor5c4e509376876selenayurdisindaolmakistiyor5c4e509376876 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersinem23mart%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg OYUNCU SİNEM KOBAL, 13 YAŞINDAN BERİ EKRANDA OLMANIN ZAMAN ZAMAN PSİKOLOJİSİNİ BOZDUĞUNU SÖYLEDİKOBAL'ODAMA KAPANIR AĞLARDIM GENÇ YAŞTA ŞAN ÇOK ZOR' DEDİ Selena dizisinin hayranlık uyandıran oyuncusu Sinem Kobal, oyunculuğa ufak yaşta başlamanın avantajlarının yanı sıra zorluklarının da olduğunu söyledi ANNEM DAIMA YANIMDAYDI 13 yaşında Dadı dizisiyle ekranların karşısına geçen Kobal zaman zaman yaşadığı 'kaybolma hissini' annesinin yardımıyla aştığını belirtti Kobal yaşadığı zorlama günleri şöyle anlattı: 'Gençlikle çocukluk arasında bir yaşta kendimi setlerde buldum Oyunculuk 4 yaşından beri yerine getirmek istediğim bir şeydi Fakat gerçekler çok farklı Herkes beni alkışlarken ben kaybolduğumu hissederdim Odama kapanıp ağladığım zamanlar oldu Dengem bozulmuştu Annem hep yanımdaydı ve iç dengemi o kurdu' Beykent Üniversitesi'nin Sahne ve Ağırlama Sanatları Bölümü'nde öğrenci olan Sinem Kobal tek isteğinin dizilere ara verip İngilizce’sini geliştirmek olduğunu söyledi HAYALİM HOLLYWOOD Kobal, “İngiltere'ye gidip dilimi ilerleteceğim Workshoplara yeralma istiyorum Ayaklarım yere basıyor Hayalimde ise Hollywood var' dedi  

858,496Konular
982,326Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt