Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Selim Gulgoren Uyanma Uyu şarkı sozu

Selim Gulgoren Uyanma Uyu şarkı sozu
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Selim Gulgoren Uyanma Uyu şarkısı sozu
2019 Selim Gulgoren Uyanma Uyu şarkı sozleri

Selim Gulgoren Uyanma Uyu şarkısının sozleri

Şu an camın onunde bir koltuğa uzanmış uyuyor gibisin
Seni izliyorum
Şu an camın onunde bir koltuğa uzanmış uyuyor gibisin
Sana dikkatle bakıyorum
Sen aşksın seni yaşamak istiyor bu beden bu adam
Sen hicbir şey yapma oyle dur
Ben sana hayat olacağım
Şimdi oylece bırak kendini
Daya başını goğsume
Kapat gozlerini bu ruya ikimizin adına olacak
Uyanma uyu ruyaların olurum gerekirse
Uyanma uyu seni ruyalarında severim
Uyanma uyu ruyaların olurum gerekirse
Uyanma uyu seni ruyalarında severim
Aşk boyle bir şey işte

Similar threads

Selim Gülgören Uyanma Uyu şarkı sözleri Selim Gülgören Uykudan Kalkma Uyu şarkısı sözü Selim Gülgören Uyanma Uyu şarkı sözleri Selim Gülgören hayranları sizler için bu sayfamızda Selim Gülgören'in Uykudan Kalkma Uyu şarkısının sözlerini paylaşıyoruz ve şarkı bütün Melek'lerimize gelsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Selim Gulgoren Tarihe Gomdum şarkı sozleri Selim Gulgoren Tarihe Gomdum şarkısı sozu Ben unuturum sen kendi derdine yan Bak yaşıyorum sen hala yıkıldığımı san Ağlasan da, yalvarsan da yok yolu donemem sana Bağlasan da durmaz anla usandı yurek zamanla Bu son olsun kanmam bir daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Selim Gulgoren cennet sozleri Selim Gulgoren cennet şarkı sozleri Selim Gulgoren Cennet lyrics Sevdim, kac kere bilemem Selim Gulgoren sozleri Selim Gulgoren cennet Hani fani bu hayat umit bağlayamam olmadı diye oturup ağlayamam gonlu geniş olan sukutu oğrensin sevgimi yok yere ele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Selim Gülgören Uyanma Uyu şarkı sözü Selim Gülgören Uyanma Uyu şarkı sözü varmı ??????? Kızlar Selim Gülgörenin Uykudan Kalkma Uyu şarkısının sözlerini arıyorum haberdar olan yazsın  
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Selim Gulgoren cennet şarkı sozleri Cennet şarkısı sozleri Selim Gulgoren Selim Gulgoren 2019 cennet şarkısı Hani fani bu hayat umit bağlayamam Olmadı diye oturup ağlayamam Gonlu geniş olan sukUtu oğrensin Sevgimi yok yere ele bağlayamam Gelir mi diye hayallere sığınamam Kemale eren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt