Selim Gülgören'den Cennet Şarkısının Sözleri selim gülgören cennet şarkısı sözleri nedir nasıldır ile ilgili bilgiler burada melekler Ekranların genç yeteneklerinden Selim Gülgören'in şarkılarından biri olan ''Cennet'' parçasının sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz meleklerselimgulgorendencennetsarkisininsozleri5c57b76af1339alt 1549252454 1549252454 selimgulgorendencennetsarkisininsozleri5c57b76b241aeselimgulgorendencennetsarkisininsozleri5c57b76b241aeselimgulgorendencennetsarkisininsozleri5c57b76b241ae Hani fani bu hayat ümit bağlayamam Olmadı diye oturup ağlayamam Gönlü geniş olan sükûtu öğrensin Sevgimi yok yere ele bağlayamam Gelir mi diye hayallere sığınamam Kemale eren kendinden versin Sevdiğim kaç kez bilemem Yaşadığım değil inkâr edemem Bıktığım senle baş edemem ben Zaman öylede geçiyor Hayat böylede bitiyor Bitsin umudum cennetten Sevdiğim kaç defa bilemem Yaşadığım yok inkar edemem Bıktığım senle baş edemem ben Süre öylede geçiyor Yaşam böylede bitiyor Bitsin umudum cennetten Ben yalaka olanı hizaya getiremem Sorma bana ben görünmezi göremem Merak eden kendine yönelsin nafile kimseyi oyalayıp üzemem Geçici şeylere tutku edip üzülemem Fikrim hevesimi daha alçak etsin Sevdiğim kaç kez bilemem Yaşadığım değil inkar edemem Bıktığım senle baş edemem ben Süre öylede geçiyor Yaşam böylede bitiyor Bitsin umudum cennetten Sevdiğim kaç defa bilemem Yaşadığım yok inkar edemem Bıktığım senle baş edemem ben Süre öylede geçiyor Yaşam böylede bitiyor Bitsin umudum cennetten Ben gözü görmeyene fotoğraf gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Manâsız sözü duyup düstur edinemem Niçin kendine ah etsin Bildiğim fakat söyleyemem Gördüğüm ama izah edemem Dünya senle baş edemem ben Zaman öylede geçiyor Yaşam böylede bitiyor Bitsin umudum cennetten Sevdiğim kaç defa bilemem Yaşadığım yok inkar edemem Bıktığım senle baş edemem ben Zaman öylede geçiyor Yaşam böylede bitiyor Bitsin umudum cennetten