Selim Gülgören'den Seni Tarihe Gömdüm Şarkısının Sözleri Selim Gülgören Tarihe Gömdüm şarkı sözleri Selim Gülgören Tarihe Gömdüm şarkısı sözü Sevgili melekler, bu konumuzda Selim Gülgören 'in seslendirdiği bir şarkı ile karşınızdayız Bu yazımızda sizlerle paylaşacağımız şarkı Selim Gülgören Tarihe Gömdüm şarkısı sözü selimgulgorendensenitarihegomdumsarkisininsozleri5c57a49d99753alt 1549247641 1549247641 selimgulgorendensenitarihegomdumsarkisininsozleri5c57a49dc0682selimgulgorendensenitarihegomdumsarkisininsozleri5c57a49dc0682selimgulgorendensenitarihegomdumsarkisininsozleri5c57a49dc0682 Ben unuturum sen kendi derdine bağlı Bak yaşıyorum sen hala yıkıldığımı san Ağlasan da, yalvarsan da yok yolu dönemem sana Bağlasan da durmaz anla usandı yürek zamanla Bu son olsun kanmam yeniden Paldır Küldür beni düşürdün dillere Taş duvarlar ördün yeniden kalbime Bekleme gururuma döndüm ben Seni tarihe gömdüm Üzülmeden beni düşürdün dillere Taş duvarlar ördün yeniden kalbime Umma gururuma döndüm ben Seni tarihe gömdüm ben Ben unuturum sen kendi derdine yan Bak yaşıyorum sen hala yıkıldığımı san Ağlasan da, yalvarsan da yok yolu dönemem sana Bağlasan da durmaz anla usandı yürek zamanla Bu son olsun kanmam yeniden Sırası Gelmişken unut tüm olup bitenleri aramızdaki buruk hikayeyi yokmuş gibi Affetmem bir ömür geçse bile seni Nasıl da yaşarken öldürdün Ayrıca beni, hem kendini Hesapsızca beni düşürdün dillere Taş duvarlar ördün tekrar kalbime Bekleme gururuma döndüm ben Seni tarihe gömdüm Üzülmeden beni düşürdün dillere Taş duvarlar ördün yeniden kalbime Bekleme gururuma döndüm ben Seni tarihe gömdüm ben