Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Selin Ciğerci özel hayatını açıkladı

Selin Ciğerci özel hayatını açıkladı
0
60

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra evliliği magazin dünyasında gündem yaratırken, ayrılığı da günlerce konuşuldu.

Geçtiğimiz periyotlarda ani bir kararla boşanıp bir mühlet sonra barışan çift, tekrar ayrılma kararı sonrası evliliklerini sonlandırmıştı.

Selin Ciğerci hakkında boşanma sonrası yeni aşk savları konuşulurken, Gökhan Çıra'nın kardeşinin düğününe katılmıştı.

Burada eski kocası ile yan yana halay çeken Ciğerci, akılları karıştırırken, bir yeni açıklama daha geldi.

"DM üzerinden yürüyenler oluyor"

Özel hayatı hakkında muhabirlere konuşan Ciğerci, "Bu saatten sonra barışmamız kelam konusu olamaz. Şu an hayatımda kimse yok. İnstagram'da DM üzerinden yürüyenler oluyor ancak hiç birine yanıt yazmıyorum. Bunların ortasında ünlüler de var." dedi.

Artık lüks araçlara binmeyecek

Lüks araçlarıyla gündem olan Ciğerci, "Artık o lüks araçlarla beni göremeyeceksiniz, o denli bir karar aldım" tabirlerini de ekledi.

selin_8504.jpeg

selin_7602.jpeg

selin_9669.jpeg