elektronikci
FD Üye
Onur Akay, çıktığı bir programda 'Aslında Selin Ciğerci bir formda aldatmış üzere görülüyor. Ben onlara yakın bireylerden bu mevzuyu çok uzun mühlet araştırdım. Mutabakatlı bir halde boşanmalarının tek sebebi Selin Ciğerci'nin Türkiye'de yasal olmayan taşıyıcı anne usulü ile çocuk sahibi olmak istemesi. İngiltere'de bir anne ayarlamış geçen sene ve anneyi bulduktan sonrada Türk asıllı bir İngiliz vatandaşı ile evlenmiş Selin Ciğerci. Çocuk da hatta doğmuş.' dedi!
Bakalım Selin Ciğerci'den bir açıklama gelecek mi?
Bildiğiniz üzere Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra boşanmasının yankıları hala devam ediyor... Evlilikleri bu kadar olay olmamıştı desek yeridir!
Deniz Akkaya bir yandan, toplumsal medyada baş ütüleyenler bir yandan derken artık de Onur Akay ortaya bir argüman attı!
Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin Londra'da gizlice evlendiğini ve hatta taşıyıcı anneden bir bebek sahibi olduğunu söylemişti.
Hatta bir de Selin Ciğerci'nin FETÖ ile kontaklı olduğunu argüman etmişti.
İşte Onur Akay katıldığı bir programda Selin Ciğerci'nin aldatma yüzünden değil, taşıyıcı anneden çocuğu olduğu için boşandığını tez etti!
Ay biz şok!
Canlı yayında bu olayı Deniz Akkaya'nın da bildiğini ve evraklarını gördüğünü lisana getiren Onur Akay, "Aslında Selin Ciğerci bir formda aldatmış üzere görülüyor. Ben onlara yakın şahıslardan bu mevzuyu çok uzun müddet araştırdım." dedi.
Konuşmasına da mutabakatlı bir biçimde boşanmalarının tek sebebi Selin Ciğerci'nin Türkiye'de yasal olmayan taşıyıcı anne tekniği ile çocuk sahibi olmak istemesi. İngiltere'de bir anne ayarlamış geçen sene ve anneyi bulduktan sonrada Türk asıllı bir İngiliz vatandaşı ile evlenmiş Selin Ciğerci. Çocuk da hatta doğmuş.' diyerek devam etti!
İşin aslı nedir, ne değildir bilmiyoruz lakin bunlar çok önemli argümanlar ve suçlamalar... Bakalım, taraflardan bir açıklama gelecek mi?
Merakla bekliyoruz!