Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Selin Demiratar Adanalı Dizisinde artık ağlamıyor

Selin Demiratar Adanalı Dizisinde artık ağlamıyor
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Selin Demiratar Adanalı Dizisinde bundan böyle ağlamıyor Selin Demiratar Vay be neydi çok eskiden hani Acı yaşam dizisi vardı ordaki nermin Selin Demiratar Ne ağlamış ne ağlatmıştı bizleri hatırlayın bi Oyunculuğunu sevmiştim Memet deyişi öldürüyordu beniselindemirataradanalidizisindeartikaglamiyor5c4e1f6f3f7a8pngalt :D:D :D:D :D:D Şimdi yeni Adanalı dizisinde güvenlik müdürünü canlandırıyor Bayada iyi gibi Geçiyoruz haberimize 'ARTIK AĞLAMIYORUM!' 1548623723 1548623723 selindemirataradanalidizisindeartikaglamiyor5c4e1f6f439ebselindemirataradanalidizisindeartikaglamiyor5c4e1f6f439eb http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberselindemiratar23aralik&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'ACI HAYAT' DİZİSİNDE KESINTISIZ ACI ÇEKEN, BİR KARAKTERİ CANLANDIRAN SELİN DEMİRATAR, ARTIK AĞLAMADIĞINI SÖYLEDİ Kenan İmirzalıoğlu'yla oynadığı 'Acı Hayat' dizisinde araliksiz acı çeken, birçok sahnede ağlamaklı bir karakteri canlandıran Selin Demiratar, yeni dizisi 'Adanalı'da bundan böyle ağlamadığını söyledi Genç oyuncu, 'Seyircinin beni eski dizideki rolümle hatırlamasını istemiyorum' dedi  

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt