Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Selin İmer Kimdir

Selin İmer Kimdir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selin İmer hakkında bilgi

Selin İmer biyografisi

Selin İmer 14 ocak istanbul doğumlu işadamı insel imer ile canan imer'in kızlarıdırYedi yıl Miami'de yaşadıktan sonradan yurda dönen Selin İmer'in bu kısa sürede seri bir aşk hayatı oldu! Adı birçok kişiyle anıldı lakin Nedim Keçeli haricen hiçbirini kabul etmedi Selin İmer, Alican Ulusoy, Doruk Kaya ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle yaşadığı aşklarla gündeme gelmiştiSon günlerde Adı Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan ile anılmaya başlanmış olsada Selin İmer ve Arda Turan bu aşkı yalanlamıştır

*

Similar threads

Selin İmer hakkında bilgi Selin İmer biyografisi Selin İmer 14 ocak istanbul doğumlu işadamı insel imer ile canan imer'in kızlarıdırYedi yıl Miami'de yaşadıktan sonra yurda donen Selin İmer'in bu kısa surede hızlı bir aşk hayatı oldu! Adı bircok kişiyle anıldı fakat Nedim Keceli dışında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Selin İmer Kaç Yaşında Selin İmer'in Yaşı Kaç Nette Selin İmer'in 14 ocak istanbul doğumlu, işadamı İnsel İmer ile Canan İmerin kızları olduğu ve 29 yaşında olduğu bilgisi yer almaktadır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Selin İmer Kac Yaşında Selin İmer'in Yaşı Kac Nette Selin İmer'in 14 ocak istanbul doğumlu, işadamı İnsel İmer ile Canan İmerin kızları olduğu ve 29 yaşında olduğu bilgisi yer almaktadır imagesselinimerkacyasinda5b10e02bedff3
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Arda Turan basın açıklaması Arda Turan Selim İmer aşkı iddaalarına izah etme Arda Turan Selin İmerle hakkında fakat aşk dedikodularına basın açılması ile cevap verdiAçıklamada en dikkat çeken birim Arda Turanın Sinem Koballa ilgili yaptığı açıklamaydı İşte Arda Turanın Basın Açıklaması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
İmamoğlu, dün gece ünlü müteahhit Nedim Keçeli’nin meskeninde konuk oldu. Sarıyer ve Beşiktaş olmak üzere İstanbul’un birçok ilçesinde lüks konutlar yapan SEBA İnşaat’ın sahibi Nedim Keçeli, İmamoğlu’nu model eşi Gamze Karaman ile birlikte ağırladı. Keçeli ailesi, buluşmayı toplumsal medya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt