Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Selma Ergeç gelirini nereye bağışladı?

Selma Ergeç gelirini nereye bağışladı?
0
118

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
selma_ergec_gelirini_nereye_bagisladi_1569506121_4564.jpg

Ünlü oyuncu Selma Ergeç, evlatlar için hazırlanan şahsi bir girişime destek verdi. Can Göknil, Göknil Özkök, Süleyman Bulut ve Doğan Gündüz’ün kaleme aldığı kitapları evlat kitaplarına Storytel için okumasıyla gündeme geldi. işte, haberin ayrıntıları...

Ünlü oyuncu Selma Ergeç, Can Göknil, Göknil Özkök, Süleyman Bulut ve Doğan Gündüz’ün kaleme aldığı kitapları evlat kitaplarına Storytel için okuma yapmasıyla gündeme geldi. Bu girişimin gelirini bağışlayacağına dair açıklama yapan Ergeç, çevre medyada olumlu reaksiyonlar aldı.

DrO98_1569506314_2827.jpg

Seslendirmeden elde ettiği geliri Koruncuk Vakfı’na bağışlayan Ergeç,“Her evlat üzere ben de masal ve hikaye dinlemeyi çok severdim. Bazen Validem ve Pederimin vakti olmadığında da hikaye kayıtları dinlemeye bayılırdım. Artık hem kendi kızım Maya hem de gayri evlatlar için kitap seslendirmekten memnunluk duyuyorum” açıklamasında bulundu.

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt