Selma Ergeç Mülâkat selma ergeç röportaj elle dergisi makyajı saçı söyleşi resimleri haberleri burada arkadaşlar Mükemmel Yüzyıldizisinin hoş ve narin, zarif Hatice Sultan'ına can veren Selma Ergeç, Elle Dergisi için şahane bir mülâkat vermiş Bizde o güzel röportajı sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1548651717 1548651717 selmaergecroportaj5c4e8cc99adc8selmaergecroportaj5c4e8cc99adc8 selmaergecroportaj5c4e8cc99adc8 Selma Ergeç’i ne değin tanıyorsunuz? Onunla bir gün geçirdiğinizi varsayalım Neler yaşar, neler konuşurdunuz, hangi yönlerini keşfederdiniz? Elle dergisi bunu keşfetmek için ünlü oyuncuyla bir araya geldi Uzun zamandır evlerimize Hatice Sultan kimliğiyle misafir olan Selma Ergeç’le birazdan bir araya geleceğiz Acaba canlandırdığı o çıtkırıldım, aşırı şehvetli, elini soğuk sudan sıcak suya sokmayan kadına azıcık da olsa benziyor mu? Çok sıcak bir ağustos günü, güneş doğumuna verdiğimiz randevuya zamanında gelecek mi? Sabahları suratından bin parça düşen ve ağzını bıçak açmayan tiplerden mi? Yahut mutlu uyanan bir insanla mı karşılaşacağız? Gelmesini beklerken bunları düşünüyorum Bizlerden yarım saat sonradan, elinde XL boy kahvesiyle geliyor “Günaydını yüksek, dinamik bir sesle söyleyip o gün saçını, makyajını yapacak herkesi ve fotoğraflarını çekecek Barış’ı sarılarak selamladığı için ikinci kategorideki, güne keyifli başlayanlardan olduğuna karar veriyorum ROCK TATİLLERİN İZLERİNİ TAŞIYOR Artı yükten hoşlanmıyor olmalı Birkaç ince bileklik haricen üstünde hiç takı yok; ne kolye, ne küpe, ne yüzük ne de saat (Fakat Hatice Sultan’ın üstünde gördüğümüz her takının, bayan izleyiciler göre “özlem nesnesi mertebesine yükseltildiğini biliyoruz) Tek aksesuvarı, güneş gözlüğü ve cep telefonu ama, her ikisini de beşon dakika daha sonra bir kenara bırakıyor Çekim bitene değin da cep telefonunu böylece eline almıyor En azından çalışırken telefonunu elinden düşürmeyenlerden yok Üstünde desenli mavi bir şal, kardeşi Leyla’dan “ödünç aldığı, derin V dekolteli beyaz bir bluz; küçük şort ve pudra rengi balerin babetler var Saçları, bütün “yıka çık look’u görünüşe göre hafif gezmeyi seviyor; çünkü ağzını pek kapatamasa da, uzun saplı ufacık bir çantayla gelmiş O sabahleyin hepimiz daha ilk anda dikkatini çeken şey, bacaklarında görülen bol sayıdaki morluk “Dizi setinde mi oldu? diye soruyorum; fakat bunu söylediğim anda ne değin manasız bir sual olduğunu ayrım ediyorum: Hatice Sultan’ın dövüş ya da benzer bir sahnesi değil ancak! Bir De dizi de (görüştüğümüz o ağustos günü) henüz tatilde, yeni sezon açılmadı Selma Ergeç gülerek “Biraz fazla rock bir tatil yaptım da diyor Bir rock festivaline gitme ihtimali var natürel ki, o günkü kıyafeti 70’li yıllara fazlasıyla gönderme yapıyor Oysa işin aslı ayrı: Hoş oyuncunun tatil anlayışı farklı Denizde tüple daldığını, ardındaki ısviçre’de dağa tırmandığını öğreniyorum “Dalış tüpü, kaya ya da bir başkası çarptı, ayaklarım morluklar içinde kaldı diyor; fakat sesindeki heyecandan bu durumdan hiç de şikayetçi olmadığı anlaşılıyor Dört senedir tüple dalıyor Ayrıca ısviçre’de çok güzel bir tırmanış parkuru varmış, bu yıl oraya gitmiş “Çok tehlikeli değildi lakin biraz zarar aldım işte diye anlatıyor gülerek DOKUZ YAŞINDAN BERİ VEJETARYEN BU ARADA, moda direktörümüz Melis Ağazat’ın üzerindeki beyaz dantel elbiseyi beğenip nereden aldığını soruyor Her bayan gibi o da “Giyecek hiçbir şeyim değil! diyor Fiilen gardırop doluymuş “Fakat hit parçam yetersiz diyor Merak etmesine lüzum yok; zira Elle çekiminde bu boşluğu birkaç saatliğine de olsa doldurmuş olacak Çok uzun süreceğini varsayım ettiğimiz güne iyi bir kahvaltıyla başlamaya karar veriyoruz Mönü kartı kendisine uzatıldığında Selma Ergeç “Uyandıktan en erken iki saat sonra bir şeyler yiyebilirim diyor ve kahvesini içmeye devam ediyor Ve anında itiraf ediyor: “Sigara açık havada fazla dinç yaşayan birisiyim Bu ne çağrıda bulunmak? Birincisi, yaklaşık dokuz yaşından beri vejetaryen (Ne kadar vejetaryen olduğunu merak ettiğimde et yemediğini, oysa yumurta tükettiğini, peyniriyse çok sevdiğini öğreniyorum Zaten o gün yemek molası verdiğimizde de peynirli salatayı tercih ediyor) Ailesi, ilk olarak bu duruma alışmakta zorluk çekse de, sonra kabul etmiş Hatta babası bugünlerde kendi arkadaşlarına da “vejetaryen propagandasına başlamış! Tatillerinden de anlaşıldığı gibi, sporu (ve hatta ekstrem türlerini) seviyor Güneşlenmiyor, daha doğrusu bronzlaşma gibi bir derdi yok Tatilden beyaz dönenlerden id SAÇIMI KESTİRMEME MÜSADE VERMİYORLAR Elindeki duble kahve bitince makyajı yapılıyor Hamiyet onu hayalimizdeki Elle kadınına dönüştürürken “Keşke setteki makyajımızı kendimiz yapabilsek, o zaman bu işlem beş dakika sürer diye iç geçiriyor Günlük hayatta adeta hiç makyaj yapmıyor Sıra saça gelince “Ne yapmalı, saçı nasıl olmalı soruları biraz uzun sürüyor Tartışmalar uzayınca Selma ansızın “Erkek almak istiyorum diyor! Erkeklerin günlük hayatta veya dizidergi çekimlerinde “saç sorunu yaşamamasına imreniyor “Gerçekten saçımı kısacık kestirmeyi çok istiyorum; oysa dizi yüzünden buna izin değil diye ekliyor Abartılı saç aksesuvarlarını başından eksik etmeyen Hatice Sultan’ı, Emma Watson tarzı bir modelle düş edemediğimi düşünüp gülümsüyorum Fakat Selma Ergeç’e yakışacağına eminim Keşke bir sonraki projede kendisinden üç numara saç isteseler de, nasıl olacağını görsek BU VESILEYLE ileride saçları beyazladığında, boyatmayı düşünmediğini söylüyor Saç mevzusu devam ederken ekibe bir tüyo veriyor: “En iyi saç, beş dakikada yapılandır! Pratik insan, beş dakikada makyaj, beş dakikada saç Kimseyi kapıda uzun uzun bekletmediğine eminim BU HAYATTA BÜYÜK KONUŞMAYACAKSIN Selma Ergeç, büyük laflar etmemeyi tercih ediyor “ınsan neyle ilgili büyük konuşuyorsa, bilhassa de başkalarını yargılarken, söylenti yaparken, yaklaşık olarak bir işaret koymuşçasına, olur ya birkaç ay, şayet birkaç yıl sonra aynı durumla karşılaşıyor Bir bakmışsın, o yerden yere vurduğun, hiç tasvip etmediğin insan gibi davranmaya başlamışsın diyor O yüzden yargılamaktan ve yargılanmaktan hoşlanmıyor