Sema Şimşek Burak Hakkı Çifti Ayrılıyorlar ! sema yıldırım sema yıldırım haberleri burak hakkı burak hakkı haberleri sema yıldırım burak hakkı sema yıldırım burak hakkı boşanıyor 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Ünlüler dünyasının nazar boncuklarından biri saydığımız ve gürültüsüz sakin evlilikleriyle takdir toplayan Sema Şimşek Burak Hakkı çifti de ayrılıyorlar meleklersemasimsekburakhakkiciftiayriliyorlar5c4e724a289d6alt Frown Daha önce de boşanma haberleri çıkan , 10 yıl süren evliliklerinden bir de Rüzgar isimli oğulları bulunan Sema Şimşek Burak Hakkı boşanıyor Niçin ünlülerin evlilikleri bir yerde kopuyor dersiniz ? kişisel olarak filmlerde ama rolleri olabilir, rol icabı yakınlaşma sahneleri yani Sebep ne olursa olsun boşanmalar üzücü melekler, fazla üzücü Sema Hakkı Burak Hakkı haberleri ayrıntıları ise şöyle; 1548644933 1548644933 semasimsekburakhakkiciftiayriliyorlar5c4e724a5b0a5semasimsekburakhakkiciftiayriliyorlar5c4e724a5b0a5 semasimsekburakhakkiciftiayriliyorlar5c4e724a5b0a5 Ünlüler dünyasının imrenilerek bakılan çiftlerinden manken Sema Yıldırım ile oyuncu Burak Hakkı’nın da evliliği boşanma kararıyla sonuçlandı Bu evlilikten Rüzgar isimli bir erkek çocuk sahibi olan çiftten Sema Şimşek 10 takvim evliliğini son vermek için düğmeye bastı Avukatına boşanma davası açması için direktifler veren Şimşek bu kararını eşi Burak Hakkı’ya ise ‘Boşanma davası açtım, haberin olsun diyerek telefonla bildirdi Bunun üzerine Burak Hakkı da davayla ilgili olarak avukatını bilgilendirdi Evliliğini ‘Şiddetli geçimsizlik’ gerekçesiyle bitiren manken, oyuncu Sema Yıldırım’in 4 yaşındaki oğlu Rüzgar’ın velayetini ve onun için nafaka talebinde bulunduğu öğrenildi Burak Hakkı ise boşanma davasıyla ilgili şunları söyledi: “Benim açmış olduğum bir dava değil Fakat Sema böyle bir dava açtı mı inanın bilmiyorum Uzun zamandır evlilikleri üstünde kara bulutlar dolaşan çift ayrılık söylentilerini her seferinde yalanlıyordu ilk olarak geçen Temmuz’da boşanacakları haberleri çıkan çift “Böyle bir şey değil, boşanmıyoruz Hatta haftaya ailece tatile çıkıyoruz demiştiuçankuş