Sempatik Mesajlar
En Guzel Sempatik Mesajlar
Guzel Olan Herşeye Senin Adını Koydum Senin Adın Zaten Herşeyden Guzel Bebeğim
Bırak kendini Hayatın Akışına ben Tutucam Yolun Sonunda imagessempatikmesajlar5ad94dc2e97e1png
Yuzunde Bir Gamze Gozunde Bir yaş Sozunde Sadece Aşk kelimesi Olmak isterim Aşkım
Aşk Bir ressamın Cizdiği resim Bir Sanatcının Soylediği Beste Bir Sporcunun Kazanma Azimi Bir Serseri Aşığın iSe iDeaLidir Bendeki Sen Gibi
Yorulmaz bedenim Sen varken Bu Hayatta Dinc kalırım Senin Yanında Aşkım
Seninle cıkmaya Başladığımızdan Beri icimdeki Cocuğu Durduramıyorum Seni Saf ve Cocuksu kalbimle Seviyorum Aşkım
Hayatımın parmak izi oldun bebeğim butun aramalar sonucu kalbimden parmak izini silemiyoruz sen benimsin
Derin Duygularda kaybolan kalbimi yeniden Cıkardın Bedenimin Sol ust koşesine Sana Hayatımı Borcluyum bebeğim
şimdi seni duşunuyorum ne yapıyorsun acaba? sende beni duşunuyormusun soruyorum bunu kendime, duşunmesende kaLbim Seninle ben duşunurum ikimizin yerine bebeğim
eSrarLı gecelerime ışık oLan tek insansın beni bu ışıkdan mahrum etme bebeğim
oLumsuz Aşkımın oLumsuz Gulune oLumsuz Bir Hediye Veriyorum Sevgimi
istikbaLimdeki tek Hecesin benLiğimdeki biricil diLbersin bebeğim
yarınlarıma koşuyorum Seninle Fazla Hızlı Koma Aşkım bekle Benide
Guzelliğine nazar Değmesin Değecek Nazar bize geLmesin
Sen Benim icin bir meLodisin Senin Sesini Duyunca gozlerim Acılıyor Hafif bir tebessumle Başlıyorum yaşamaya
Sen Bana Eşsin ve Sen Bu Dunyada teksin AŞKIM!
Rabbimin Yarattığı Bu Guzelliğe Ancak Ben Sahip Cıkarım Seni Cok Seviyorum bebeğim
Asma Yuzunu guL Biraz Seviyorum Seni yapma Naz
Dunya Donduğu Surece Seninim Durduğunda Sen Benimsin
Seni Duşunuyorum Saat Gece Yarısı OLdu Yaptığın Şakalarda biLe buluyorum Aşkını
Bırak kendini Hayatın Akışına ben Tutucam Yolun Sonunda
Yuzunde Bir Gamze Gozunde Bir yaş Sozunde Sadece Aşk kelimesi Olmak isterim Aşkım
En Guzel Sempatik Mesajlar
Bırak kendini Hayatın Akışına ben Tutucam Yolun Sonunda imagessempatikmesajlar5ad94dc2e97e1png
Aşk Bir ressamın Cizdiği resim Bir Sanatcının Soylediği Beste Bir Sporcunun Kazanma Azimi Bir Serseri Aşığın iSe iDeaLidir Bendeki Sen Gibi
Yorulmaz bedenim Sen varken Bu Hayatta Dinc kalırım Senin Yanında Aşkım
Seninle cıkmaya Başladığımızdan Beri icimdeki Cocuğu Durduramıyorum Seni Saf ve Cocuksu kalbimle Seviyorum Aşkım
Hayatımın parmak izi oldun bebeğim butun aramalar sonucu kalbimden parmak izini silemiyoruz sen benimsin
Derin Duygularda kaybolan kalbimi yeniden Cıkardın Bedenimin Sol ust koşesine Sana Hayatımı Borcluyum bebeğim
şimdi seni duşunuyorum ne yapıyorsun acaba? sende beni duşunuyormusun soruyorum bunu kendime, duşunmesende kaLbim Seninle ben duşunurum ikimizin yerine bebeğim
eSrarLı gecelerime ışık oLan tek insansın beni bu ışıkdan mahrum etme bebeğim
oLumsuz Aşkımın oLumsuz Gulune oLumsuz Bir Hediye Veriyorum Sevgimi
istikbaLimdeki tek Hecesin benLiğimdeki biricil diLbersin bebeğim
yarınlarıma koşuyorum Seninle Fazla Hızlı Koma Aşkım bekle Benide
Guzelliğine nazar Değmesin Değecek Nazar bize geLmesin
Sen Benim icin bir meLodisin Senin Sesini Duyunca gozlerim Acılıyor Hafif bir tebessumle Başlıyorum yaşamaya
Sen Bana Eşsin ve Sen Bu Dunyada teksin AŞKIM!
Rabbimin Yarattığı Bu Guzelliğe Ancak Ben Sahip Cıkarım Seni Cok Seviyorum bebeğim
Asma Yuzunu guL Biraz Seviyorum Seni yapma Naz
Dunya Donduğu Surece Seninim Durduğunda Sen Benimsin
Seni Duşunuyorum Saat Gece Yarısı OLdu Yaptığın Şakalarda biLe buluyorum Aşkını
Bırak kendini Hayatın Akışına ben Tutucam Yolun Sonunda