Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sempatik Mesajlar

Sempatik Mesajlar
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sempatik Mesajlar

En Guzel Sempatik Mesajlar

Guzel Olan Herşeye Senin Adını Koydum Senin Adın Zaten Herşeyden Guzel Bebeğim

Bırak kendini Hayatın Akışına ben Tutucam Yolun Sonunda imagessempatikmesajlar5ad94dc2e97e1png

Yuzunde Bir Gamze Gozunde Bir yaş Sozunde Sadece Aşk kelimesi Olmak isterim Aşkım

Aşk Bir ressamın Cizdiği resim Bir Sanatcının Soylediği Beste Bir Sporcunun Kazanma Azimi Bir Serseri Aşığın iSe iDeaLidir Bendeki Sen Gibi

Yorulmaz bedenim Sen varken Bu Hayatta Dinc kalırım Senin Yanında Aşkım

Seninle cıkmaya Başladığımızdan Beri icimdeki Cocuğu Durduramıyorum Seni Saf ve Cocuksu kalbimle Seviyorum Aşkım

Hayatımın parmak izi oldun bebeğim butun aramalar sonucu kalbimden parmak izini silemiyoruz sen benimsin

Derin Duygularda kaybolan kalbimi yeniden Cıkardın Bedenimin Sol ust koşesine Sana Hayatımı Borcluyum bebeğim

şimdi seni duşunuyorum ne yapıyorsun acaba? sende beni duşunuyormusun soruyorum bunu kendime, duşunmesende kaLbim Seninle ben duşunurum ikimizin yerine bebeğim

eSrarLı gecelerime ışık oLan tek insansın beni bu ışıkdan mahrum etme bebeğim

oLumsuz Aşkımın oLumsuz Gulune oLumsuz Bir Hediye Veriyorum Sevgimi

istikbaLimdeki tek Hecesin benLiğimdeki biricil diLbersin bebeğim

yarınlarıma koşuyorum Seninle Fazla Hızlı Koma Aşkım bekle Benide

Guzelliğine nazar Değmesin Değecek Nazar bize geLmesin

Sen Benim icin bir meLodisin Senin Sesini Duyunca gozlerim Acılıyor Hafif bir tebessumle Başlıyorum yaşamaya

Sen Bana Eşsin ve Sen Bu Dunyada teksin AŞKIM!

Rabbimin Yarattığı Bu Guzelliğe Ancak Ben Sahip Cıkarım Seni Cok Seviyorum bebeğim

Asma Yuzunu guL Biraz Seviyorum Seni yapma Naz

Dunya Donduğu Surece Seninim Durduğunda Sen Benimsin

Seni Duşunuyorum Saat Gece Yarısı OLdu Yaptığın Şakalarda biLe buluyorum Aşkını

Guzel Olan Herşeye Senin Adını Koydum Senin Adın Zaten Herşeyden Guzel Bebeğim

Bırak kendini Hayatın Akışına ben Tutucam Yolun Sonunda

Yuzunde Bir Gamze Gozunde Bir yaş Sozunde Sadece Aşk kelimesi Olmak isterim Aşkım

858,475Konular
981,230Mesajlar
29,548Kullanıcılar
Üst Alt