Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şemsiye güzeli Hande

Şemsiye güzeli Hande
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Şemsiye güzeli Hande yaptığı davranışla durum olan Hande Atazi kameralar aleyhinde fazla nesnel olmuş oysa reklamcılardan teklifler almaya başlamış ŞEMSİYEYLE GAZETECİ DÖVDÜ, TRAJİKOMİK ÖNERGE ALDI 1548643568 1548643568 semsiyeguzelihande5c4e6cf5d092bsemsiyeguzelihande5c4e6cf5d092b semsiyeguzelihande5c4e6cf5d092b OYUNCU HANDE ATAİZİ, SİNİRLENİP MAGAZİNCİLERE ELİNDEKİ ŞEMSİYE İLE VURMASINDAN DAHA SONRA ŞEMSİYE FİRMASINDAN REKLAM TEKLİFİ ALMIŞ! Magazin basınıyla gergin süreçler yaşayan meşhur oyuncu, konservatuara girerken sadece oyuncu almak istediğini ve ünlü olmanın öteki yanını hiç düşünmediğini belirtti Bayülgen'in Toplumsal figür olmaya engel mi olamadın?sorusuna Hande Ataizi, Hiç bir vakit gelin beni çekinbiçiminde magazin basınıyla bir iletişimi olmadığını vurgulayarak oyunculuk haricinde basınla çok artı iletişimi olmasını istemediğini söyledi Ama nedense, her hâlükarda ilişkilerdeki gibi, hani kaçan kovalanır durumuyla, ben ne kadar uzakta durursam durayım, bir şekilde alaka odağı oldumdiyen Hande Ataizi, hiçbirşeyini besbelli yaşamadığı için kesintisiz merak edilen bir konumda olduğunu ve takip edildiğini söyledi ÖZGÜRLÜĞÜMÜN BEDELİ SANSASYONLAR OLDU Esrarengiz kalmasının, merak edilmesinin bir anlamda oyunculuğu açısından iyi olduğunu söyleyen Ataizi, Ben böylece çok sevilesi, fazla cici bir kız olmadım fakat hiç İstediğim gibi yaşadım Hiç bir süre sınırlarım da olmadı hiç Sanatkâr olunca güya mutant gibi, ne dans etmeye hakkın var ne hayatını yaşamaya hakkın var ne de atıyorum hani naturel herhangi bir şey, insani tavırlar sergilemeye hakkı vardiyerek bu haklarını zor kullanarak kullandığını ve bunların bedelinin de sansasyonlar olduğunu açıklama etti ŞEMSİYE UYGUN BİR ÇÖZÜM OLARAK GELİYOR! Okan Bayülgen, konuğu Hande Ataizi'ye, Amerika'ya gitmeden kısa bir zaman önce magazincilerle yaşadığı şemsiyeli olayı da gündeme getirdi Şu şemsiye ile savunma meselesi ancak onu hep araştırıyorum, ne yapılabilir diye Tabi şemsiye bana defalarca yerinde bir çözüm olarak geliyordiyen Okan Bayülgen, 'kameracı, mikrofoncu adamlar' olarak nitelediği magazincilerin her zaman eğlenilen, alkol alınan bir mekan çıkışında geldiğine uyarı çekti Bayülgen, Daima bir çıkış, eğlenilmeye çalışılmış Ve de millet hep problemli çıkarlar bir yerden Içki aldıysa problem vardır, sevgiliyle ağız dalaşı ederler falan Tam bunun üzerine geliyorlar ve artık orada kendi derdini unutup bir de bunlarla savaşma meselesi başlıyorşeklinde konuştu 'YA DÜŞERSE' DİYE PEŞINE DÜŞÜP TAKIP EDİYORLAR Hande Ataizi de çek, gitgibi bir şart olmadığını, 'ayağı kayar da düşerse' şeklinde bir yaklaşımla uzun zaman, tüm kameralar eşliğinde sokakta yürümek durumunda kaldıklarını belirtti Genelde, kameralardan uzakta, daha gözönünde olmayan bir mekanı tercih etmesine rağmen o olayın yaşandığına vurgu yapan Hande Ataizi, Yağmurlu bir gündü, (fazla romantik oldu diyerek işi espriye vuruyor) şemsiyem açık, sevgilimle yürüyorum Alttan, sağdan, soldan, hani böyle beş yüz tane kafa girince, bir de laftan da anlamadıkları için genellikle (Bayülgen: Lakin şemsiye yumuşak bir dikkat Odunla çıkmıyorsun sonuçta) Ee bağlı üstelik açık şemsiye olunca daha yumuşak bir uyarı oluyordiye konuştu ŞEMSİYE REKLAMI TEKLİFİ GELMİŞ Bu sözlerinden daha sonra Hande Ataizi, aldığı acayip teklifle ilgili olarak şu sözleri sarfetti: Şemsiye reklamı geldi bana Yan canım öyle sahiden, Cem Yılmaz'ın dediği gibi, pek komik bir dünyada yaşıyoruz fakat Komedi gerçekten içimizde Benim o travmatik şemsiye durumundan sonradan şemsiye reklamı geldiAtaizi, gerçekten bu durumun şemsiye firmaları açısından stratejik ve iyi bir koşul olabileceği değerlendirmesini de yaptı 'NE HOŞ GEÇİRDİNİZ' DİYORLARMIŞ! id Okan Bayülgen ise, şemsiyelerle ilgili garip bir veri verdi Londra'da özellikle kafaya vurmak için tasarlanmış şemsiyeler satıldığını anlatan Bayülgen, Bazı sapların şemsiyesi bile yok Belliki kafaya vurmak içindiye konuştu Hande Ataizi, magazincilerle yaşadığı o olayın arkasında, sokaktan da garip tepkiler aldığını anlattı Ataizi, Beni sokakta görenler diyorlar ama 'Hande Bayan ne güzel geçirdiniz o şemsiyeyi Ben de şu anda birine kızdım, o şemsiye olayı çok hoşuma gitti' diyorlar'ifadesini kullandı BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU Şemsiye açık olduğu için insanların canını fazla yakmayacağı yorumunu yapan Okan Bayülgen'in sözleri üstüne Hande Ataizi, Yani fazla acıtmadığımı umuyorum emrindeki ki ama orada tepkisel bir hareketti Zaten fazla sıkılmışım Öncesinde de bazı problemler olunca, üstelik üzerine hani bardağı taşıran son damla paparazziler gelince biraz onlardan da çıkmış oldu açıkçası şemsiye durumuaçıklamasını yaptı  

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt