sen benim güneşim, ayım oLmuştun az kalsın yedi parçaya bölünmüş vüdudumu yedi günde tüm ettin bir günde girdin hayatıma, yedi yıLda çıkabiLecek misin diye soruyorum derhal mazime? sen bu zamanın değildin birincil anda anLamıştım saatLer yarattım seninLe doLdurdum boşLukLarı eskiLerin açtığı verdim gururu bundan böyle kötüLerin eLine istedikLeri gibi kuLLansınLar sen vardın çünkü artık, ne gerek vardı gurura sevgimde onLarın oLsun dedim sonradan istedikLeri gibi kuLLansınLar azıcık yadırgarLar olur ya lakin payLaşsaLar biLe aralarında sayı fazLaLıkLarına karşın eminim hepsine yeter miLyonLarına yetecekti benim sevgim, birçok insan kurtuLacaktı sadece gitmeseydin sana nefretLerLe kötüLükLerLe geLecektim öyle temiz ve sevgi doLuydun fakat ben abes geLsem biLe ağır geLirdi bize; sana neftretLerLe kötüLükLerLe geLecektim ancak çakışıp birbirimize tapmayaLım, yaradanı unutmayaLım diye! bir an uçuyor bir an düşüyordun, ya düşecektin ya uçacaktın vazgeçecektin bu karmaşadan vazgeçecektin ama anLamLaştıracaktın düşüşüde, uçuşuda sen benim güneşim, ayım oLmuştun az daha oLmasamda senLeydim, oLmasanda benLeydin sen benim canım oLmuştun ayrıLamazdım sen benim huzurum oLmuştun yokLuğuna sarıLdığım ve koynunda uyuduğum sen benim sensizLiğim, sen benim bensizLiğimdin sadece soruLarım yok, yanıtLarımdın soruLarıma sadece yanıtLarım yok soruLarıma, ağıtLarımdın her eLveda edişinde yalnızca ağıtLarım yok eLveda deyişLerinde, umutLarındın benzer saatLeri bekLediğim sadece umutLarım değiLmişin bunu anLadım yıkıLışımmışsın benzer saatLerde geri dönüşü oLmayan vedanı ettiğinde cesaretle söyLenemezmi¿ sen masum, dudakLarın masum bekLe denemezmi¿ sen günahsız, ben masum!!! alinti