Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sen Benim Sevda Yaşımsın

Sen Benim Sevda Yaşımsın
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sen Benim Sevda Yaşımsın Eyy gözlerimin neminden düş'en yar​ neydi seni ömrüme getiren! bir felek busesi mi ? bir kader hikayesi mi ? ellerimin semaya bakan yönüne akarsın zifiri geceler gözlerini yumarken üstüme bir sözünle sözümü beyaza çalarsın ılık yağmurlar öper alnımı bakışlarının deydiği mavilikten yağarsın sen şehrinde adımlarken kaldırımları ben içimde sana yollar açarım kalbime girdiğin o an'ı vuslatım bilir ömrümü, ömrüne bağlarım Eyy sözlerimin ufkunda gün niyetine doğan yar neydi seni ömrümde büyüten! bir sevda güncesi mi ? bir dua iklimi mi ? İyiliğimi iyiklere boğan gönül aşımsın kopkuyo kokan bir yalnızlıkta başucumda bekleyip korkularımı toplarsın ne kadar gözyaşı lekesi varsa hüznümde bir yudum tebessümünde rengine boyarsın sen iki dudağında süzerken kelimeleri ben bir bir toplarım harfleri bir güneş sıcağı layık ellerimin acizliğine özlemini demlerim satırlarımda,sana dökerim şiirimi Eyy ömrüme şifa gibi gelen yar neydi seni ömrümde ömürsüz eyleyen ? neydi yüreğimin yokluğunda seni var eden ? belki çocukluk sevincime saklanmış bir mutluluk adam başına olur ya aşk mey'ine damlamış bir su incisi Saçlarıma değen rüzgarı, kirpiklerine tanık tutarsın göz bebeklerinde uyutup kırıklarımı bir ninni buğusuyla yoksulluğumu okşarsın sen değil misin tüm gitmelerime 'kal' diye güller döken bir gün gidecek olsam da uzatıp ellerinin kifayetsiz halini benimle o bilinmeze, gözün kapalı koşarsın Eyy ismini üç hecede dilime ezber ettirdiğim yar! bunca güzelliğinle sen benim sevda yaşımsın ​  

858,496Konular
981,855Mesajlar
29,898Kullanıcılar
cisil1903Son üye
Üst Alt