Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sen bu sevgiyi kaldırabilir misin???

Sen bu sevgiyi kaldırabilir misin???
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sen bu sevgiyi kaldırabilir misin??? Gel desem sana Hiçbir şey sorma,hiçbir şey hitabe,yalnızca gel Gelir misin??​ Hadi desem yada?? Hiçbir şey sormadan yeniden benimle yürür müsün sonu süresiz??​ Bakmasan,görmesen,duymasan beni günlerceAylarca belki Yeniden beni sever misin?​ Gözden ırak olan gönülden uzaktan olurmuş derler ya Yanımda olup uzaktan olanlardansa,uzak olup içimde olmayı becerebilir misin??​ Aylar daha sonra,yıllar belki ''Seni sevdimSenden gelen iyifena her şeyi sevdimVe hep seveceğim'' Diyebilir misin??​ Yanında otururken bile ara sıra beni deli gibi özleyebilir misin??​ Her ayrılışımızda sabaha,bir daha görememek korkusuyla delirir misin?​ Her gelen telefonda 'ben' diye irkilir misin nedensiz?​Beni her dakikana taşıyıp yaşamayı becerebilir misin??​ Beni ,ben gibi sevebilir misin?? Delirsem bir gün''Canıımmm'' diye yine sarılabilir misin?​ Kapris yerine getirmek istesem Yapsam hatta şımarıp,kalabalıklarda elimi tutabilir misin?​ Yaşam bir gün bana oynarsa,maskeleri yırtıp her yerimden, yeniden beni görebilir misin??​ Ne şart ve konum olursa olsun,göz bebeklerimin her zaman benzer bakacağını bilebilir misin?​ ya da ben hayatla oynamaya kalkarsam bir gün nefesimden sıkılıp Ölsem bir gün,yaşadığın her gün için benimle, 'bir saniyesi için bile pişman değilim' diyebilir misin?​ Sevgilim ol diyorsun bana​ Sen bu sevgiyi kaldırabilir misin???? (özel baskı)​  

858,496Konular
982,458Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt