Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sen bulaştın Yine kalemime

sen bulaştın Yine kalemime
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
sen bulaştın Tekrar kalemime Dilime dolanmış Adınla başlıyorum sonu gelmez satırların en başınaSana dair harflerim, kalemimden akan mürekkebe bulaştı yeniden Silinmez bir daha ak sayfanın silüetinden Yazdığım her bir satır, keşkelerin dudağıma hapsolduğu buruk bir tebessüm suratıma çarpıyor senden yansıyanlarla Acıtıyor canımı, sızısı yakıyor genzimi, üzgün oluyor gözlerim,yaşlar inat ediyor yanaklarımdan süzerek ayırmak için Ilk defa vicdan azabı duyuyorum oysaki Ve ilk kez kelimelerimin peşinden kalemimi can atarak koşturuyorum Şayet bir anda, bir virgülde veya ucu açık kalmış cümlemin sonundaki üç noktada seni yakalar umuduylaİkimiz için yazılı senaryoda iki deneyimsiz aşığın üstlendiği rolün aşağı ezildik Hatalı zamanlarda, hatalı yerlerde repliklerimiz ezberimizi bozdu Rolümüzü yanlış oynadık Perde acımasızca kapandı yüzümüze, bir daha açılmamak üzere Üzerimize yıkılan dekorun aşağı kaldık Harap oldu duygular,ezildi umutlar, kırıldı can Ve can kırıkları batmaya başladı en can tip yerlere Kanıyor Kanatıyor Kan ağlıyor çok eskiden Canımın attığı sen,canımı yakıyor artıkYa yakmalı senin için biriktirdiğim bütün harflerimi veya yazmalı Kalemimle beraber bitene kadar seni alıntı  

858,505Konular
982,797Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt