Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel sevenlerini korkuttu! Gerçek ortaya çıktı...

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel sevenlerini korkuttu! Gerçek ortaya çıktı...

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
sen_cal_kapiminin_edasi_hande_ercel_sevenlerini_korkuttu_gercek_ortaya_cikti_1611729280_6817.JPG

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren Hande Erçel sevenlerini korkuttu. Instagram hesabından boyunluk takarak verdiği poz ile dikkat çeken ünlü oyuncu hayranlarından gelen mesajlara bakın ne yanıt verdi.

Son dönemin popüler isimlerinden Hande Erçel paylaşımlarında hız kesmiyor. Özel hayatı ve dizisi ile gündemden düşmeyen ünlü isimden yeni haberler var. Başarılı oyuncu, Instagram hesabından "Bugün motivasyonumu Hakan Yıldırım'dan aldım" notuyla yeni bir fotoğraf paylaştı. 

sEDIR_1611729254_2663.JPG

Hande Erçel, paylaşımda kıyafetinin üzerindeki "My name is Hande... I am here to shine (Benim adım Hande... Parlamak için buradayım) yazısını işaret ederek poz verdi. Ancak Hande Erçel'in yeni karesindeki asıl dikkat çeken detay taktığı boyunluk oldu. Güzel oyuncunun korkutan bu fotoğrafı karşısında pek çok hayranı, " "Boynunda neden boyunluk var bir şey mi oldu, boynuna ne oldu, geçmiş olsun" vb. mesajlar yazdı.

Gelen mesajlara kayıtsız kalamayan Hande Erçel, yeni bir paylaşım daha yaparak sevenlerinin sorularına yanıt verdi. Instagram story'sinden yaptığı paylaşıma "Ben iyiyim boynum tutuldu sadece" notunu düşen güzel oyuncunun boynu tutulduğu için boyunluk taktığı ortaya çıktı. Hande Erçel'in bu açıklamasının ardından hayranları da rahat bir nefes aldı. 

ihyJF_1611729234_7698.JPG

HANDE ERÇEL KİMDİR?

24 Kasım 1993 yılında Balıkesir'in  Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde mezun oldu. 2012 de Azerbaycan da yapılan güzellik yarışmasına katıldı burada ikinciliği elde etti. "Güneşin Kızları" dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini oynadı. Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle yıldızı parladı. 

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt