Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sen de seviş benimle

Sen de seviş benimle
0
240

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
SEN DE SEVİŞ BENİMLE

Geceyle sarmaş dolaş ezgiler
Sevişiyor
Cakmak gozlerdeki kıvılcım
Tutuşturmuş yurekleri bir kez
Uzan renklerime
Dokun uzaktan tenime
Opuş sesimle
Şiirin diliyle
Seviş
Duşundeki bedenimle
Sen de seviş benimle

Seckin GUNDUZ

Similar threads

Ozlemek Buysa Aşkı Oyle uzaklardan durup bakma bana , Dokunmak istiyorsan, Durma Dokun yureğime Gizli tebessumler ardında saklı yureğim Başkaldırır ,hep sevdalara Ozlemek sebepse aşka Ozledim delicesine Yureğimi sevda yaptım aşka Şiiri yağmurlarla yıkadım Martılarla seviştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Sempatik Şiirler Kısa Sempatik İlgili Şiirler Sempati Bir yaprak, ağaca takma Bir damla, buluta takma Bir bulut, maviye takma Bir yağmur, havaya takma Ben sana bakıyorum, Bir ruzgar esiyor Sozu uzatıyorum, Ben, sana takma Ozdemir Asaf Deli kız Sen benim kardeşim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Ataol Behramoğlu'nun birbirinden guzel şiirlerini sizler icin sayfamızda bir araya getirdikUnlu Şaiirin ozellikle Aşk adına yazdığı şiirler cok fazla beğeniliyor ve okunuyorSizde Ataol Behramoğlu şiirleri okumak istiyorsanız sayfamızdaki şiirlerden yararlanabilirsiniz ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
GOZLERİM Yaklaşıyorum uzuyor golgem sesinle Uzaklaşıyorum gizine gomulup kulaklarım teninde Bir oradan bakıyorum bir buradan Yukseliyor alcalıyorum Diz cokuyor dikeliyorum Sağına sıcrıyorum soluna Acıp acıp gozlerimi Kısıp kısıp gozlerimi Karanlıkta aydınlıkta Ac karnına tok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Sevgiliye Yazılacak En Guzel Şiirler 2019 Sevdiğiniz kişiye gonderebileceğiniz en guzel şiirler Canan Saclarına sinmiş gurbet kokusu Yureğinde yatar aşkın tutkusu Dudaklarından bir sevda turkusu , Ninniler misali dokersin canan Cheimeranın ateşi yanıyor avuclarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt