Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Sen FETÖ’cünün Allah’ısın' Demişti: Erdoğan'a 50 Bin TL Tazminat Ödeyecek

'Sen FETÖ’cünün Allah’ısın' Demişti: Erdoğan'a 50 Bin TL Tazminat Ödeyecek
0
24

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-b3bf76a4071226f6ab08ffd409ee452e432b39c7.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Küme Başkanvekili Engin Özkoç'tan 50 bin lira manevi tazminat kazandı. Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Özkoç'un kelamları nedeniyle 250 bin liralık tazminat davası açmıştı.

Ankara 35. Asliye Hukuk Mahkemesi, Özkoç'un, 4 Mart 2020'de basın toplantısındaki kelamlarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle açılan davayı karara bağladı.

Mahkeme, Özkoç'un Erdoğan'a 50 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.

Özkoç ne demişti?

CHP Kocaeli Vilayet Müşavere Toplantısı’nda konuşan Özkoç, Erdoğan’a seslenerek 'Öyle Cumhurbaşkanlığı koltuğunu, AKP Genel Başkanlığı koltuğunun altına alıp hesap vermeden gideceğini sanıyorsa yanılıyor. Sen FETÖ’cünün Allahısın' tabirlerini kullanmıştı.

Özkoç, 'Cumhurbaşkanlığı koltuğunu AK Parti Genel Başkanlığını altına alıp terör örgütleri iş birliği yapıp bir yere gideceğini sanıyorsa evvel benim mevti çiğneyecek. FETÖ ile işbirliği yapıp sonra beni FETÖ’cü olmak ile suçlayacak. Sen FETÖ’cünün Allahısın. Sonuna kadar senden hesap soracağız. Süleyman Soylu benim özel ilgi alanımda. Burada uyuşturucu almış başını gidiyor lakin kimse önlem almıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu baronlarını koruyor. Sarayın tetikçisi Soylu, uyuşturucu baronlarını neden yakalamıyorsun' diye konuşmuştu.

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt