Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sen hiç aşık olma.. hep mutlu ol arkadaş...

sen hiç aşık olma.. hep mutlu ol arkadaş...
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
sen hiç aşık olma daima mutlu ol dost sen her zaman mutlu ol dost ol mutlu arkadaşım mesajları arkadaşa mutluluk mesajları Hayat zormuş arkadaş, Bugün anladım İlerleyen her saniye bir sayfa daha koparıyor ömür defterinden Mutlu olamıyorum arkadaş, ya da mutlu olmak istemiyorum Niçin mi? Seni unutturuyor bana mutluluk Seni yâd etmek için gözyaşlarımla dost oldum ben Lakin onlar da tıpatıp senin gibi yalnız bıraktılar beni Kaçarcasına süzülüp gittiler yanaklarımdan Sen de pek yapmamış mıydın? Önce dost olmamış mıydın benimle? Kalbimin kuytu kapılarını hiç acele ile açtım senin için Bir davetli gibi yok,sahibi olucaktın kalbimin Peki sen ne yaptın? Kapısını çalmadan girdiğin kalbimden,tekrar izinsiz çıkıp gittin Hem de hiç bir şey söylemeden Aşk,sevda dedikleri buysa eğer; Yokum ben,buraya dek Sen hiç aşık olma, Hep mutlu ol dost(özel baskı)​  

Similar threads

Doğum Günü Mesajları En hoş Doğum Günü Mesajları burada En Güzel Doğum Günü Mesajları Güzel Doğum Günü Mesajları :wwwbilgilihocamcomkadinlarveerkekler227459erkeklereozeldogumgunuhediyelerihtml önerilerimizden daha sonra şimdi de doğum günü mesajları isteyen arkadaşlarımız için, en hoş doğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
arkadaşlık mesajları arkadaşlık mesa dost mesa sevgi küçük iskender arkadaşlık sözleri minik iskender arkadaşlık sözleri ♥ Yetim zamanların yalnızlığında,parlak diyarların masalsı görüntülerinde,ufak bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi bedel bir merhaba dostum nasılsın ♥ Arkadaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
2019 Yeniyıl Kutlama Mesajları 2019 yeni yıl mesajları, 2019 yeniyıl sözleri, 2019 yeniyıl kutlama sözleri 2019 Yılına girerken bu sevincinizi benzer, dost ve akrabalırınız ile hatırasına yapmak isteyenler için en güzel ve anlamlı 2019 yeniyıl sözlerini sizler için paylaşıyoruz Keza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Doğum Günleri İçin Fazla Özel Mesajlar ve Fazla Manalı Sözler Doğum Günü En Özel Sözler Doğum Günü İçin Özel Sözler Doğum Günü İçin Özel Sözler arayan bütün meleklerimize ve misafirlerimize birbirinden değerli anlamlar taşıyan doğum günü sözleri ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
dosluk üzerine sözler vefa üstüne kısa ve öz sözler vefa üzerine sözler sözleri dosta arkadaşlığa dair Yetim zamanların yalnızlığında,parlak diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın ¦ Arkadaş vurulunca değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,143Kullanıcılar
XmaxdSon üye
Üst Alt